Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 18:34

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Φιλικό για... ξεμούδιασμα με Κεραυνό

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Φιλικό για... ξεμούδιασμα με Κεραυνό

Την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από το καθημερινό πρόγραμμα της προετοιμασίας είχαν οι παίκτες του Α.Ο. Φαραί στο πρώτο φιλικό για τη νέα σεζόν με αντίπαλο τον Κεραυνό.


Για το πρώτο τεστ, ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής δήλωσε χθες στο "Notosport": «Τα παιχνίδια αυτά είναι πιο πολύ για να χαλαρώνουν οι παίκτες από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Ήταν το πρώτο τεστ μετά από δύο εβδομάδες καθημερινών προπονήσεων. Αυτό το διάστημα είχαμε ρίξει το βάρος στη φυσική κατάσταση και σιγά - σιγά θα μπουν και τα τακτικά κομμάτια ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Πιστεύω σε δύο εβδομάδες που θα είμαστε όλοι μαζί θα αρχίσουμε να βγάζουμε συμπεράσματα».
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα με καθημερινές προπονήσεις, ενώ θα αρχίσουμε να βάζουμε και τακτικά κομμάτια στο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα θα αρχίσει σιγά - σιγά μοντάρισμα.
Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, αναμένεται να γίνουν άλλες δύο προσθήκες στην επιθετική γραμμή.
Όσο για τα επόμενα φιλικά μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Α.Ο. Φαραί θα αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό και την επόμενη Τετάρτη γίνεται προσπάθεια για να οριστικοποιηθεί φιλικό με τη Σπερχόγεια.