Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 19:53

Νίκη με μηδέν στην άμυνα ζητά ο Τούντορ

Γράφτηκε από τον

Μία νίκη, έστω και με ένα γκολ, αλλά με απαραίτητη προϋπόθεση το μηδέν στην άμυνα θα αποτελεί σύμφωνα με τον Ιγκόρ Τούντορ το ιδανικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ στον αγώνα της Πέμπτης (20/8) με την Μπρόντμπι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

 

«Περιμένω να δω ένα καλό παιχνίδι, βελτίωση, να είμαστε καλοί ομάδα και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό είναι μία νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ. Η Μπρόντμπι είναι μία οργανωμένη ομάδα με καλούς παίκτες, έχουμε προετοιμαστεί αλλά όπως πάντα, είμαστε συγκεντρωμένοι στη δική μας ομάδα, θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι. Δεν πιστεύω πως θα είναι εύκολο. Είναι δύσκολο να κάνω συγκρίσεις καθώς δεν έχουμε παίξει ακόμα με την Μπρόντμπι. Είδα όμως κάποια ματς της Μπρόντμπι, καλά ματς, που είναι οργανωμένοι, αλλάζουν συστήματα όταν επιτίθενται. Πρέπει όμως να κυριαρχήσουμε, να πιέσουμε, να είμαστε επιθετικοί, να έχουμε παρόμοια φιλοσοφία με τα προηγούμενα παιχνίδια και να είμαστε καλύτεροι» ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός του δικέφαλου του βορρά.

Ο Τούντορ άφησε να εννοηθεί πως δεν θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Αθανασιάδη, τον οποίο χαρακτήρισε ανέτοιμο, δεν αποκλείεται όμως να... μπλοφάρει. «Ο Κλάους δεν είναι έτοιμος ακόμα. Έχω 11 παίκτες στο μυαλό μου και ποιοι θα αρχίσουν, ποιοι θα παίξουν 90 λεπτά. Δεν μιλάω για αυτά με τους δημοσιογράφους, έχω ξεκάθαρη ιδέα για το τι θα κάνω αύριο» τόνισε.

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR