Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2013 20:15

Ξανά πρόεδρος στην Ομόνοια ο Γ. Μανωλόπουλος

Γράφτηκε από τον

Σε Σώμα συγκροτήθηκε την Τετάρτη το βράδυ το νέο πολυμελές διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας. Ο Γιάννης Μανωλόπουλος συνεχίζει στη θέση του προέδρου, την οποία κατέχει τα τελευταία τρία χρόνια. Τα νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο συμβούλιο είναι οι  Νταγιόπουλος Κωστόπουλος, Τσίγκας, Ρήγας και Αλάμαρας. Καινούρια είναι και όλα τα αναπληρωματικά μέλη  Βασιλάκης, Κυριακόπουλος, Τζανετάκος και Μπάμπης, (σε σχέση πάντα με την προηγούμενη διοίκηση, αφού πιο παλιά ορισμένοι έχουν ξαναβρεθεί στη διοίκηση.
Αναλυτικά η σύνθεση του δ.σ. έχει ως εξής:
Γιάννης Μανωλόπουλος (πρόεδρος), Αγγελική Τριανταφυλλοπούλου (α' αντιπρόεδρος), Λευτέρης Νταγιόπουλος (β' αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Χουντάλος (γενικός γραμματέας), Νίκη Γιάνναρη (β' γενικός γραμματέας), Αργύρης Κωστόπουλος (ταμίας), Χαράλαμπος Γιαννούλης (γενικός αρχηγός), Σωτήρης Τσίγκας (β΄ γενικός αρχηγός), Παντελής Ρήγας (γ' γενικός αρχηγός), Βαγγέλης Μαρινάκης (έφορος υλικού), Νίκος Δρογγίτης (β' έφορος υλικού), Παναγιώτης Κοστρίβας, Πέτρος Αλάμαρας (υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων).
Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Κώστας Βασιλάκης, Λευτέρης Κυριακόπουλος, Θεόδωρος Τζανετάκος και Χρήστος Μπάμπης.

Ιδιο τεχνικό τιμ

Μετά την εκλογή της νέας διοίκησης, η Ομόνοια ξεκινά το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο Σωτήρης Μπουραντώνης θα συνεχίσει για μία ακόμα χρονιά στον πάγκο (απομένουν μόνο τα τυπικά), ενώ πρόθεση είναι να παραμείνει στο τεχνικό τιμ τόσο ο Παναγιωτόπουλος, όσο και ο Δ. Σώκαλης (στις ακαδημίες). Ο τελευταίος θα προσφέρει παράλληλα τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ