Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2013 12:52

Εξέλεξε ισχυρή διοίκηση η Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

Ισχυρή διοίκηση εξέλεξε η Σπερχογεία, με τον Κώστα Χριστόπουλο να παραμένει πρόεδρος, κάτι που είχε αποφασιστεί ομόφωνα στη γενική συνέλευση.
Αναλυτικά η σύνθεση, όπως αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα έχει ως εξής:
Κώστας Χριστόπουλος (πρόεδρος), Αναστάσιος Δωδέκατος (αντιπρόεδρος), Αναστάσιος Σκοτίδας (γενικός γραμματέας),, Σπύρος Καλαθάς (ταμίας), Γιώργος Περρωτής, Γιάννης Γιαννίκος, Δημήτρης Μούστος, Αργύρης Δικαίος και Χριστόφιλος Περρωτής (μέλη). Αναπληρωτικά μέλη είναι οι Θεόδωρος Γεωργακίλας, Κώστας Δρούγας, Δημήτρης Δρούγας και Παναγιώτης Δικαίος.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή και πάλι με ομόφωνη απόφαση εξελέγησαν οι Γιώργος Γεωργανάς, Αναστάσιος Γιαννίκος και Αργύρης Κουδούνης. Και ως αναπληρωματικοί οι Αριστομένης Κυριακόπουλος και Βασίλης Τσούκαλης.
Για την πληρέστερη και ορθότερη λειτουργία της διοίκησης ορίστηκαν ως γενικοί αρχηγοί οι Γ. Γιαννίκος και Δ. Μούστος, έφοροι οι Δ. Μούστος, Γ. Περρωτής, Δ. Δρούγας και Θ. Γεωργακίλας.
Υπεύθυνοι επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων θα είναι οι Κ. Χριστόπουλος, Αναστ. Σκοτίδας και Γ. Περρωτής.
Για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων αρμόδιοι θα είναι οι Αναστ. Γιαννίκος και Β. Τσούκαλης.
Για τις εισπράξεις των εσόδων οι Αργ. Δικαίος, Θ. Γεωργακίλας και Κ. Δρούγας.
Ο Π. Δικαίος θα είναι βοηθός του γενικού γραμματέα, ενώ υπεύθυνοι ακαδημιών οι Χρ. Περρωτής, Δ. Μούστος, Θ. Γεωργακίλας και Π. Δίκαιος, σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των γονέων.
Να σημειωθεί ότι η Σπερχογεία έχει ως γνωστόν  ανανεώσει την συνεργασία της με τον προπονητή Τάσο Χατζηαγγελή και έχει προσλάβει για τις ακαδημίες τον  Κώστα Λαμπρόπουλο καθώς επίσης και τον εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας Θέμη Καράμπελα.
Επίσης έχει ανανεώσει την συνεργασία του με το ρόστερ της περσινής
ομάδας.

Επέστρεψε ο Δ. Γιακουμής

Με τα χρώματα της Σπερχογείας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Γιακουμής, που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά το πέρασμά του πέρυσι από την Ομόνοια. Η φιλόδοξη ομάδα θα προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις (αν προκύψουν αποχωρήσεις) ώστε να αποδώσει και στην νέα σεζόν αξιόλογο ποδόσφαιρο να αναδείξει νέα ταλέντα και να εκπέμψει ήθος και ποιότητα στον ποδοσφαιρικό χώρο της περιοχής, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ