Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2015 14:03

Πάει για κεντρικό αμυντικό ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον
Πάει για κεντρικό αμυντικό ο Πάμισος

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παμίσου στο προχθεσινό νικηφόρο φιλικό με την ομάδα νέων του Αστέρα Τρίπολης έμεινε ο Αντώνης Μαυρέας.

Ο τεχνικός των «πράσινων» θεωρεί πως η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο τονίζοντας βέβαια ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.
«Αυτό που με ικανοποιεί είναι η διάθεση που δείχνουν οι παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, όμως έχουμε μια νέα ομάδα και θέλει δουλειά ακόμη. Ξέρουμε ότι πρέπει να κουραστούμε όμως πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.
Μεταγραφικά ο Πάμισος με την απόκτηση του Αγγελου Σαραντόπουλου έκλεισε τις θέσεις των μεσοεπιθετικών και πλέον διοίκηση και Μαυρέας ψάχνουν για ένα κεντρικό αμυντικό με την απόκτηση του οποίου θα συμπληρωθεί το ρόστερ των «πράσινων». Υπάρχει βέβαι σοβαρή περίπτωση ο παίκτης αυτός να είναι ο Αντώνης Κωνστταντόπουλος οπότε να καλυφθεί έτσι το κενό στο κέντρο της άμυνας.
Από εκεί και πέρα, σήμερα θα αποφασιστεί το αν θα διεξαχθεί τελικά το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με τον Ακρίτα Κορώνης. Το βέβαιο είναι ότι την προσεχή Τετάρτη ο Πάμισος θα πάει στην Τρίπολη όπου θα φιλοξενηθεί από μια ομάδα νέων του Αστέρα Τρίπολης την οποία θα αποτελούν παίκτες των ομάδων Κ-17 και Κ-20 των Αρκάδων.