Σάββατο, 22 Αύγουστος 2015 14:37

Ξεκίνησε με υψηλούς στόχους η ΑΕΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Ο αθλητισμός, οι καλές σχέσεις με όλα τα σωματεία, η καλή συμπεριφορά των παικτών είναι κάποιοι από τους στόχους που θέλει να υλοποιήσει η ΑΕΚ Καλαμάτας τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.


Στους στόχους για τη νέα χρονιά αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους την περασμένη Τρίτη ο πρόεδρος Αιμίλιος Νταουτάκης και ο προπονητής Στέλιος Παπαδόπουλος, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο κ.  Νταουτάκης σημείωσε: «Μας ενδιαφέρει η ευγενής άμιλλα, πάνω απ' όλα ο αθλητισμός και να διατηρήσουμε τις καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες, που έχουμε κτίσει τα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».
Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε: «Θέλουμε να κάνουμε τους παίκτες πρωταθλητές. Μας ενδιαφέρει να έχουν καλή συμπεριφορά και να είναι καλοί αθλητές. Με την ευκαιρία να σημειώσω ότι ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών δεν θα ξεπερνά τα 17 χρόνια».
Η πρώτη για τη νέα χρονιά ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό στο δημοτικό γήπεδο "Γ. Λουκαρέας", που τέλεσε ο πατήρ Ξενοφώντας Γαλανόπουλος και στη συνέχεια ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση.
Από τη διοίκηση έδωσαν το "παρών" ο πρόεδρος Αιμίλιος Νταουτάκης, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Πανταζής και ο παράγοντας Γιάννης Βασίλοβιτς.
Ο προπονητής Στέλιος Παπαδόπουλος στη διάρκεια της φετινής σεζόν θα στηριχθεί στους Νίκο Μάλαμα, Μάριο Μπέρμπερη, Γιώργο Τζόλο, Θεόδωρο Δημητρακόπουλο, Βαγγέλη Βασίλοβιτς, Γιάννη Παυλόπουλο, Δημήτρη Παυλόπουλο, Κυριάκο Μαυροειδέα, Παναγιώτη Μπαζάνη, Στέφανο Κατσάκο, Δημήτρη Σταυρόπουλο, Παναγιώτη Μπάντα, Οδυσσέα Διπλάρη, Κώστα Γεωργαντά, Μάριο Παραπονιάρη, Παναγιώτη Λαδά, Βαγγέλη Ολτιον, Γιώργο Αλεβίζο, Κώστα Κόλλια και σε όποιες προσθήκες γίνουν το επόμενο διάστημα.