Κυριακή, 23 Αύγουστος 2015 21:14

Ζορίστηκε ο Aτρόμητος, αλλά νίκησε 1-0 το Λεβαδειακό

Γράφτηκε από τον

Κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα και αποφεύγοντας τα χειρότερα στο τέλος, ο Ατρόμητος ξεκίνησε με νίκη το νέο πρωτάθλημα επικρατώντας 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι.


Ο Μπρίτο «ξεμπλόκαρε» επιθετικά τους «κυανόλευκους» (που παρατάχθηκαν με τέσσερις αλλαγές) και τους χάρισε το τρίποντο στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.
Προς το φινάλε του α’ ημιχρόνου (37’) και μόλις στην πρώτη τελική της ομάδας στο ματς, υποδέχθηκε εξαιρετικά την μεταβίβαση του Γοδόι και με υποδειγματικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να είχαν πληρώσει την αδυναμία τους να καθαρίσουν τον αγώνα πετυχαίνοντας ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Γκορμπούνοφ έκανε τεράστια επέμβαση στις καθυστερήσεις, σε προσπάθεια του Μάντζιου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Εμπό (69’ Λαζαρίδης), Μπιτόλο, Ουσέρο, Γοδόι, Ούμπιντες, Στόιτσεφ (69’ Ναπολεόνι), Μπρίτο, Λε Ταλέκ (78’ Πίτου Γκαρσία).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Ρομέου (63’ Γιακουμάκης), Νικολάου, Μαχαίρας, Μουλόπουλος (64’ Μιλοσάβλιεφ), Μίνγκας (79’ Ναβάρο), Μάντζιος.