Κυριακή, 23 Αύγουστος 2015 23:32

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Ολυμπιακός 3-0 τον Πανιώνιο

Γράφτηκε από τον
Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Ολυμπιακός 3-0 τον Πανιώνιο

Ταλαιπωρήθηκε από την αμυντική τακτική του Πανιωνίου αλλά τα κατάφερε... Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη 3-0 απέναντι στους κυανέρυθρους και ξεκίνησε επιτυχημένα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

 

Η επιθυμία των παικτών του Ολυμπιακού να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν δεδομένη. Το καλύτερο «σενάριο» για να συμβεί αυτό θα ήταν ένα γρήγορο γκολ. Αυτό όμως δεν ήρθε...
Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν επιθετικά, πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν κάτι. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε παρατάξει τον Πανιώνιο με στόχο να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να βρουν κενούς χώρους. Οι παίκτες του κάλυπταν εξαιρετικά τους χώρους μπροστά από την εστία του Παπαδόπουλου.
Αυτοί του Μάρκο Σίλβα κυκλοφορούσαν την μπάλα, αλλά δεν μπορούσαν να σπάσουν την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων. Ο Ντουρμάζ ήταν ο παίκτης που κατάφερε να δημιουργήσει προϋποθέσεις υπέρ του Ολυμπιακού. Από τον Σουηδό προήρθε και η φάση του γκολ του Ολυμπιακού. Στο 25ο λεπτό ο Ντουρμάζ έβγαλε την σέντρα στην καρδιά της περιοχής. Εκεί ήταν ο Φορτούνης ο οποίος κατέβασε τη μπάλα (υπάρχει υποψία ότι χρησιμοποιεί και το χέρι) και πλάσαρε σωστά.
Ο Πανιώνιος δεν άλλαξε το αγωνιστικό του πλάνο παρά το γκολ που δέχθηκε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι ερυθρόλευκοι να απειλήσουν την εστία του Παπαδόπουλου διατηρήθηκαν.
Η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι και τα μέσα του δευτέρου 45λέπτου. Στο διάστημα αυτό ο Πανιώνιος μπόρεσε να απειλήσει μόνο δύο φορές. Σημαντικότερη στιγμή στο 52ο λεπτό όταν ο Μπακασέτας είδε την μπάλα μπροστά του από το λάθος του Σιόβα. Έκανε το σουτ αλλά ο Ρομπέρτο έδιωξε και ο Ντα Κόστα «καθάρισε» τη φάση.
Το ματς... τελείωσε για τον Ολυμπιακό στο 71ο λεπτό. Τότε ο Μπουχαλάκης έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Χατζηισαία και κατέληξε στα δίχτυα του Πανιώνιου. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντοσεβί διαμορφωσε το τελικό 3-0.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα, Φορτούνης (86’ Ντοσεβί), Μπουχαλάκης, Φινμπόγκασον (68’ Χάρα), Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σιόβας, Μασουακού, Πάρντο (75’ Σεμπά).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (77’ Καθάριος), Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Χατζηισαϊας, Κόρμπος, Μασούρας, Σιώπης (65’ Μητρόπουλος), Ρισβάνης, Ντουρμισάι (65’ Ανσαριφάντ).

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR