Τρίτη, 25 Αύγουστος 2015 14:55

ΕΡΑΝΗ: Ικανοποίηση για την πρόκριση - "Είναι νωρίς για συμπεράσματα", λέει ο Λίτσας

Γράφτηκε από τον

Με νίκη ξεκίνησε η Εράνη τους επίσημους αγώνες της για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο.


Αν και η Φιλιατρινή ομάδα βρίσκεται μόλις μια εβδομάδα στο γήπεδο, καθώς την προηγούμενη Κυριακή ξεκίνησε την προετοιμασίας της, κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Από αυτό το παιχνίδι εκείνο που κρατούν στην Εράνη είναι η νίκη, αλλά και η πρόκριση, καθώς δεν θα ήταν καλό για την εικόνα της, ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του κυπέλλου από τόσο νωρίς.
Για τον προχθεσινό αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Λίτσας σε δηλώσεις του στο "Notosport" υποστήριξε: « Πρώτα θέλω να επισημάνω ότι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, καθώς είμαστε στην πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας. Το παιχνίδι ήταν περισσότερο αναγνωριστικό για να δω την ομάδα και οι παίκτες να γνωριστούν μεταξύ τους. Το θετικό ήταν ότι η ομάδα κέρδισε και για το πρεστίζ και για την ιστορία της. Κρατάμε στα θετικά την πρόκριση, αλλά το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα και την Α1, που στόχος μας είναι η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία. Όσο για το ματς, είχαμε ένα κενό διάστημα από το 25' μέχρι τη λήξη του α' 45λεπτου, αλλά στη συνέχεια προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη και την πρόκριση. Σίγουρα έπαιξε ρόλο στην εικόνα μας η προετοιμασία, καθώς όπως προανέφερα την Κυριακή συμπληρώσαμε μια εβδομάδα προπονήσεων και το παιχνίδι με τον Αίαντα ήταν το πρώτο επίσημο τεστ για εμάς. Οι αγώνες του κυπέλλου για εμάς είναι παιχνίδια προετοιμασίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι στο επόμενο με τον Εθνικό Μελιγαλά».
Από χθες η Εράνη μπήκε στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της η οποία περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις, όπου το βάρος δίνεται στη φυσική κατάσταση, ενώ υπάρχει και πρόγραμμα με μπάλα.
Χθες ενσωματώθηκαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας οι Γκρέτσα Αλμπάν και Παναγιώτης Ανδρεόπουλος.
Ο Πέτρος Καλογερόπουλος που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Αίαντα έχει διάσειση ελαφριάς μορφής, δεν είναι κάτι σοβαρό και πιθανόν να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς στο Μελιγαλά.
Σε αυτό το παιχνίδι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Κώστας Καραχάλιος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, καθώς δεν έχουν έρθει τα δελτία τους.