Τρίτη, 25 Αύγουστος 2015 14:37

Αρχίζει σήμερα προετοιμασία η Δόξα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Σήμερα Τρίτη θα ξεκινήσει η Δόξα Καλαμάτας την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα την βρει και πάλι στη Β' τοπική.


Ο προπονητής Δημήτρης Ξυγκώρος έχει δώσει ραντεβού με τους παίκτες στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" στις 6.30 το απόγευμα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία. Μία ώρα αργότερα έχει προγραμματιστεί να γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός.
Ο έμπειρος προπονητής τη φετινή σεζόν εκτός από τους παλιούς παίκτες θα στηριχθεί στους Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, Αλέξη Γεωργουδιό, Νίκο Κορδελάκο, Γιάννη Γενεόπουλο, Σωτήρη Σπύρη, Φώτη Φιλόπουλο, Ντοριάν Μπογκντανάϊ, Νίκο Μητρόπουλο, Μιχάλη Γυφτοχρήστο, Παναγιώτη Δεικτάκη, Νίκο Κουτσουδάκη, Νίκο Καλαμουδάκο, Βασίλη Π. Δημητρίου, Διαμαντή Δημητρίου και Βασίλη Ι. Δημητρίου, οι οποίοι αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Θυμίζουμε ότι χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της ομάδας στο Ανατολικό Κέντρο, η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά. Οι παίκτες πήραν το αθλητικό υλικό και στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον προπονητή κ. Ξυγκώρο σχετικά με το πρόγραμμα της προετοιμασίας.