Τρίτη, 25 Αύγουστος 2015 17:44

Πέντε ακόμη μεταγραφές για τον νεοσύστατο Α.Ο. Λαιΐκων

Γράφτηκε από τον

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του συνέχισε ο Α.Ο. Λαιΐκων, που χθες ανακοίνωσε την απόκτηση 5 ακόμη ποδοσφαιριστών.


Συγκεκριμένα η νεοσύστατη ομάδα απέκτησε τους Άγγελο Παναγοτούλη από Α.Ο. Φαραί 18 ετών μεσοεπιθετικό, Γιώργο Σπάλλα από Ηρακλή Καλαμάτας 18 ετών μέσο, Κώστα Ντίλλη από Αρι Καλαμάτας 19 ετών επιθετικό, Θανάση Πατσούλη από Ανδρούσα 35 ετών αμυντικό και Θεόδωρο Καρύγιαννη από Νέδουσα Αλαγωνίας 34 ετών αμυντικό.
Θυμίζουμε ότι έχουν μέχρι στιγμής αποκτηθεί και οι Γιώργος Μπαλίκης, Δημήτρης Τζανετάκος, Γιώργος Δασκαρόλης, Παναγιώτης Ζουζούνης, Αλέκος Σκορπιδέας, Βασίλης Θειακός, Σταύρος Γεωργιόπουλος, Τάσος Παλαμάρας, Κώστας Μπαρμπίτσας και Χρήστος Χριστόπουλος.
Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Νινιό συνεχίζουν τις επαφές τους για την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Στόχος τους είναι να αποκτηθούν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, έναν τερματοφύλακα και ενός μέσου, που όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας πρόκειται για μια αξιόλογη κίνηση.
Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση ασχολείται και με το πανηγύρι που θα διοργανώσει η ομάδα σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Λεΐκων, το οποίοι έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 28 Αυγούστου στην προαύλιο της εκκλησίας, όπου τους παρευρισκόμενους θα διασκεδάσει το μουσικό συγκρότημα "Σπονδές". Πρόκειται για μια εκδήλωση, η οποία σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία, η ημερομηνία έναρξης θα γνωστοποιηθεί μετά την οριστικοποίηση των εκλογών. Έτσι πιθανές ημερομηνίες είναι στις 20 ή στις 27 Σεπτεμβρίου.