Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 08:34

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ενίσχυση στην άμυνα με τον Βούλγαρο Μπόγιαν Ιλιεφ

Γράφτηκε από τον

Μία ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε χθες η Καλαμάτα με τον Μπόγιαν Ιλιεφ να βρίσκεται στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και να παίρνει μέρος στην προπόνηση της "Μαύρης Θύελλας".

Πρόκειται για 32χρονο Βούλγαρο παίκτη που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και έρχεται για να πάρει θέση βασικού και να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες έχει στα μετόπισθεν η τοπική μας ομάδα.
Ο Ιλιεφ που έχει γεννηθεί στις 21 Αυγούστου του 1983 πέρυσι αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην Γλυφάδα (ήταν συμπαίκτης με τον τερματοφύλακα της Καλαμάτας Αρη Θωμά) και αυτή είναι η μοναδική Ελληνική ομάδα που έχει αγωνιστεί. Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα της Λέφσκι Σόφιας, της Σπάρτακ Τρνάβας, άλλων ομάδων στο εξωτερικό, ενώ έχει χρηστή και τέσσερις φορές διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας.

Αισιόδοξος ο Ιλιεφ

Σε σύντομες δηλώσεις του ο Μπόγιαν Ιλιεφ είπε πως γνωρίζει την "Μαύρη Θύελλα" και ήξερε πως στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Α' εθνική κατηγορία.
Εχει καλή εντύπωση τόσο για την πόλη, όσο και για την ομάδα και φάνηκε αισιόδοξος λέγοντας πως μπορεί φέτος να ανέβει κατηγορία!
Ο Βούλγαρος αμυντικός ίσως να είναι η τελευταία προσθήκη στο θερινό παζάρι για την Καλαμάτα, με τις μεταγραφές να έχουν ξεπεράσει τις 20!
Βέβαια υπάρχει ένα… παραθυράκι για περαιτέρω ενίσχυση, αν φυσικά βρεθεί κάτι καλό και σε… καλή τιμή, τώρα που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές.

Με νεαρούς κόντρα
στο Ασπρόχωμα

Στα αγωνιστικά χθες η προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο, με τον Κώστα Κλάδη να μένει ευχαριστημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένο να γίνει στο γήπεδο της Μικρομάνης.
Οσον αφορά το ματς του Σαββάτου με το Ασπρόχωμα για το κύπελλο Μεσσηνίας, οι άνθρωποι της διοίκησης έλεγαν χθες πως θα έχουν στα χέρια τους τα περισσότερα δελτία, τα οποία αναμένουν από μέρα σε μέρα.
Πάντως ο Κλάδης έχει αποφασίσει να αγωνιστούν σε αυτό το πρώτο επίσημο ματς σε μεγάλο βαθμό οι νεαροί ποδοσφαιριστές, αφού ούτως η άλλως η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν είναι μεγάλη.
Το Σάββατο λοιπόν υπάρχει το ματς κυπέλλου με το Ασπρόχωμα και την Κυριακή η Καλαμάτα θα υποδεχθεί σε φιλικό τον Ολυμπιακό Γυθείου.