Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 12:31

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τέταρτο φιλικό με Ομόνοια στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τέταρτο φιλικό με Ομόνοια στην Καλαμάτα

Το τέταρτο φιλικό του παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο Τέλλος Αγρας στην Καλαμάτα… Οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν στις 6 το απόγευμα στο "Γ. Λουκαρέας" την Ομόνοια, μία ομάδα που αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω.


Είναι ένα φιλικό που θα δώσει τη δυνατότητα στον τεχνικό Θανάση Λακριντή να μοντάρει την ομάδα του, λίγες ημέρες πριν το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει παίξει μέχρι τώρα με το Διαβολίτσι (νίκησε 2-1), ενώ είχε και δύο βαριές φιλικές ήττες από τις διεκδικήτριες του τίτλου Κυπαρισσία και Πύλο.
Τα αποτελέσματα πάντως δεν ενδιαφέρον τον Λακριντή που πιστεύει πως η ομάδα του θα εμφανιστεί έτοιμη στη σέντρα της Α' τοπικής.
Την Κυριακή ο Αγρας θα υποδεχθεί την Χώρα για τη β' φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας και όλα δείχνουν πως θα παραταχθεί δίχως απουσίες, αφού και ο Πότσης έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Στο μεταγραφικό μέτωπο η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία συνεχίζουν να αναζητούν δύο ακόμη παίκτες για να ολοκληρώσουν το ρόστερ.
Στο επίκεντρο είναι ένας κεντρικός αμυντικός και ένας μεσοεπιθετικός, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να μην είναι Μεσσήνιοι.