Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 15:43

Δυσκολεύει η μεταγραφή του Μενίκου στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Δύσκολα φαίνεται πως θα προχωρήσει η μεταγραφή του Ντένις Μενίκου στην Κυπαρισσία…

Ο παίκτης αρχικά είχε ανακοινωθεί (!) από το επίσημο σάιτ της ομάδας, όμως συμφωνία δεν είχε και δεν έχει επέλθει, ενώ όσο περνούν οι ημέρες τόσο δυσκολεύει η περίπτωση απόκτησης του. Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Μεσσηνίας είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, μιας και επρόκειτο για έναν καλό ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας.
Ο Μενίκου έπαιξε και στο δυνατό φιλικό με τη Δόξα Μανωλάδας, αλλά δεν έχει συμμετάσχει στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα.
Αν δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση τότε δύσκολα ο ΑΟΚ να κάνει άλλη μεταγραφή και θα καλύψει τη θέση με τους υπάρχοντες παίκτες.
Αλλωστε ο Τάκης Γιαννόπουλος (που πέρυσι ήταν το βασικό αριστερό μπακ) ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες προετοιμασία και σε λίγες εβδομάδες θα είναι έτοιμος να παίξει.
Από εκεί και πέρα σιγά σιγά μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα οι Μιτρόφ, Κόλλιας και Παπαγεωργίου που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς, με σκοπό να είναι έτοιμοι στο νοκ άουτ ματς κυπέλλου με τον Πάμισο που… λογικά θα γίνει την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου.
Οι τρεις παίκτες φυσιολογικά δεν θα χρησιμοποιηθούν από τον Νίκο Φρούσσο στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου αυτή την Κυριακή.
Η προετοιμασία κυλάει με τον μυαλό στο συγκεκριμένο ματς, αφού δεν θα δοθεί φιλικό μέσα στην εβδομάδα.
Τέλος, εργασίες πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στα αποδυτήρια του γηπέδου της Κυπαρισσίας ώστε να είναι έτοιμα για τον κυριακάτικο αγώνα κυπέλλου.