Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 17:06

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: "Θέλουμε ακόμη δουλειά», λέει ο Νίκος Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον

Με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια ο. Α.Ο. Φαραί συνεχίζει την προετοιμασία του για την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.


Η Καλαματιανή ομάδα την Κυριακή το βράδυ αντιμετώπισε σε ένα ακόμη φιλικό τεστ, τον Πανθουριακό, δείχνουν κάποια θετικά στοιχεία, όμως χρειάζεται ακόμη δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να είναι έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Σχετικά με τα παραπάνω, ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής μιλώντας χθες στο "Notosport" σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή κοιτάμε να περάσουμε μια νέα φιλοσοφία και νοοτροπία γιατί φέτος θα αγωνιστούμε σε διαφορετική κατηγορία. Προσπαθούμε να περάσουμε τη δική μας γραμμή. Πρέπει να βελτιωθούμε στο ατομικό κομμάτι, αλλά και τακτικά. Στο κομμάτι της τακτικής δείχνουμε κάποια θετικά στοιχεία. Ομως θέλουμε δουλειά, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, για ρόλους μέσα στην ομάδα, καθώς και σε σχήματα. Επίσης αυτή τη στιγμή δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, κοιτάμε να πάρουμε άλλον έναν επιθετικό για να δυναμώσουμε μπροστά και ίσως υπάρξει περίπτωση να αποκτήσουμε και αμυντικό αν βρεθεί κάτι καλό».
Στο φιλικό με τον Α.Ο. Φαραί, αλλά και από την έως τώρα προετοιμασία απουσίαζαν δικαιολογημένα κάποιοι παίκτες, οι οποίοι σύντομα θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία.
Το τελευταίο μέχρι στιγμής μεταγραφικό απόκτημα, ο Μάκρος Μουράτης ξεκίνησε από προχθές προπονήσεις, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσει το τρέξιμο ο Γιάννης Βόλος. Από την 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει προπονήσεις ο φοιτητής Θάνος Βαμβακάς που θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Καλαμάτα.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ