Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 17:58

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: «Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο», εκτιμά ο Γιώργος Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Θετική ήταν η εικόνα του Πανθουριακού στο κυριακάτικο φιλικό με τον Α.Ο. Φαραί.


Η νεοφώτιστη ομάδα παρότι ακόμη είναι νωρίς έδειξε καλή εικόνα, αλλά από την ομάδα της Θουρίας επισημαίνουν ότι ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας. Ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος συνεχίζει τις δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ώστε σιγά - σιγά να έχει μια εικόνα από τους παίκτες του, αλλά και να καταλήξει στο σχήμα με το οποίο θα παρατάσσει την ομάδα του στους επίσημους αγώνες.
Ο νεαρός προπονητής σε δηλώσεις του για το φιλικό με τον Α.Ο. Φαραί τόνισε χθες στο "Notosport": «Η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά ικανοποιητική. Θεωρώ ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο. Τα αποτελέσματα των φιλικών δεν πρέπει να μας ξεγελούν και να ενθουσιαζόμαστε σε καμία περίπτωση. Θα πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι από την αρχή, τόσο στο ματς κυπέλλου με την Ανάληψη, αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια στη συνέχεια».
Από τη Δευτέρα βρίσκεται σε εξέλιξη η προετοιμασίας της ομάδας για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα για τη β' φάση του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Ανάληψης.
Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα μπορέσει να δώσει το "παρών" ο τραυματίας Τζανέτος Κατσαρέας. Επίσης και ο Βασίλης Βασιλόπουλος, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα από την 1η Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.
Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, υπάρχουν σκέψεις ώστε να αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, που να αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή.