Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 19:16

Χτυπάει Ιμπίσεβιτς η ΑΕΚ!

Γράφτηκε από τον
Χτυπάει Ιμπίσεβιτς η ΑΕΚ!

H AEK συνεχίζει το ψάξιμο για επιθετικό μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Ραφίκ Τζιμπούρ και δεν είναι λίγα τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα της. Ενα από αυτά που σίγουρα ξεχωρίζουν και μάλιστα φέρεται να έχει ήδη γίνει και σχετική επαφή, είναι του Βένταντ Ιμπίσεβιτς, όπως αναφέρει η «Live Sport».



Ο 31χρονος άσος με τη μεγάλη θητεία στη Bundesliga εμφανίζεται να μην υπολογίζεται από τον Τσόρνιγκερ στη Στουτγκάρδη, γεγονός που φυσικά ευνοεί τις προσπάθειες του Δικεφάλου. Ο Βόσνιος σταρ φαίνεται ότι ζητάει πλέον μία νέα πρόκληση στην καριέρα του αφού και πέρυσι δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε και πιθανώς να μην έλεγε όχι στην προοπτική της ΑΕΚ. 

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μάλιστα χειρίζεται προσωπικά τη συγκεκριμένη υπόθεση κι έχει ανοίξει εδώ και μέρες δίαυλο επικοινωνίας με τον παίκτη. Η περίπτωση του Ιμπίσεβιτς βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο παίκτης μέχρι τουλάχιστον τις αρχές Αυγούστου είχε θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο γερμανικό πρωτάθλημα, χωρίς όμως ακόμα να έχει βρει αυτό που θέλει. 

Ο διεθνής φορ έχει ετήσιο συμβόλαιο που κυμαίνεται κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ και η Στουτγκάρδη θέλει να το βγάλει από πάνω της, παραχωρώντας τον ακόμα κι ελεύθερο. Παράλληλα όμως δεν θα ήταν αρνητική και σε ενδεχόμενο δανεισμό του. Για τον Βόσνιο πάντως ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει και η Τραμπζονσπόρ.

Ούτσε και... άλλοι

Από εκεί και πέρα όμως είναι κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται από τον τεχνικό διευθυντή των "κιτρινόμαυρων", σύμφωνα επίσης με δημοσιεύματα των εφημερίδων. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «Goal», μία από τις βασικές επιλογές είναι και ο 33χρονος Νιγηριανός Καλού Ούτσε, που για χρόνια αγωνίστηκε στην Primera Division, ενώ πέρασε και από τη Γαλλία. Πέρυσι έπαιξε στο Κατάρ για την Αλ Ραγιάν, ενώ από τον Γενάρη έπαιξε στη Λεβάντε, έχοντας 16 συμμετοχές και 5 γκολ. 

Παράλληλα στη λίστα φέρεται να υπάρχει και το όνομα του 32χρονου Μάρκο Ντέβιτς που ανήκει στη Ρούμπιν Καζάν (11 γκολ σε 18 συμμετοχές), αλλά φαίνεται ότι αναζητάει ομάδα για να φύγει δανεικός. Ενα ακόμα όνομα για το οποίο γίνεται λόγος είναι του Μάριο Γκαβράνοβιτς, του 26χρονου Ελβετού φορ της Ζυρίχης (με θητεία σε Σάλκε και Μάιντς). Εν ενεργεία διεθνής, αλλά και δύσκολη περίπτωση, πλην όμως βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. 

Από εκεί και πέρα άλλο δημοσίευμα, από τη «Sportday» αυτή τη φορά υποστηρίζει ότι περίοπτη θέση στη λίστα για τον... εκλεκτό έχει και ο Νίκολας Ζίγκιτς. Ο ύψους 2,02 μ. Σέρβος άσος, πλέον στα 34 χρόνια του, έμεινε ελεύθερος από τη Μπέρμιγχαμ και φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ. 

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR