Πέμπτη, 27 Αύγουστος 2015 13:29

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ισως κάνει μια μεταγραφή ακόμη

Γράφτηκε από τον

Με την απόκτηση του Μπόγιανα Ιλιεφ η Καλαμάτα δυναμώνει αισθητά την αμυντική της γραμμή καθώς προσθέτει στο ρόστερ της ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή που θεωρητικά θα είναι σε θέση να ηγηθεί στα μετόπισθεν της "Μαύρης Θύελλας".


Η Μεσσηνιακή ομάδα λοιπόν έχει σχεδόν συμπληρώσει το ρόστερ της ωστόσο είναι πιθανό να γίνει μια ακόμη κίνηση αφού οι Μεσσήνιοι έχουν στα υπ όψην τις περιπτώσεις κάποιων παικτών που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ομάδα και να βοηθήσουν ουσιαστικά.
Αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες, ενώ η Καλαμάτα και ο Κώστας Κλάδης δίνουν πλέον το βάρος στο δέσιμο της ομάδας και στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει πρωταθλήματος.
Το Σάββατο η Καλαμάτα θα παίξει εκτός έδρας (5 μ.μ.) με το Ασπρόχωμα σε νοκ άουτ αγώνα για την β' φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας ενώ την Κυριακή θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο (6 μ.μ.) σε φιλικό ματς μια από τις καλές ομάδες της Α' τοπικής Λακωνίας, τον Ολυμπιακό Γυθείου.
Όσον αφορά την σύνθεση του ομίλου της Καλαμάτας, την κλήρωση και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στην καλύτερη περίπτωση στις 27 Σεπτεμβρίου, τρεις εβδομάδες δηλαδή μετά τον αρχικό προγραμματισμό για σέντρα στις 6 Σεπτεμβρίου.