Πέμπτη, 27 Αύγουστος 2015 14:41

ΠΑΜΙΣΟΣ: Λευκή ισοπαλία με την Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλο 0-0 τελείωσε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Κ-17 του Αστέρα και τον Πάμισο που έγινε στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη.


Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες στο 20’ με το σουτ του Κοντογιαννόπουλου που απέκρουσε ο Ανδρέου, στο 44’ και στο 57’ με τα σουτ των Νικολακόπουλου, Γλέζου που έστειλαν αντίστοιχα την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Από την πλευρά του ο Πάμισος είχε σαν καλύτερη στιγμή το σουτ του Τρίψα στο 76’ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Καρακίτσος, αλλά και τα σουτ του Σαραντόπουλου (32’ 46’) που έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ.
Ο προπονητής του Αστέρα Κώστας Μπεντεβής και του Παμίσου Αντώνης Μαυρέας έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.
Διαιτητής ήταν ο Χρ. Βεργέτης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιώσης (62’ Καρακίτσος), Κουρτέσης (72’ Τσέκος), Μπινιώρης (46’ Αντζουλάς), Ζήσης, Χριστόπουλος, Γλέζος (66’ Ντίνε), Νικολακόπουλος (70’ Πολυμενάκος), Κοντογιαννόπουλος (66’ Κανελλόπουλος), Τάκος (66’ Μ. Γεωργόπουλος), Ρούνης, Τερεζίου (46’ Απειρανθίτης).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανδρέου, Μπερερής, Κορομηλάς, Φιλόπουλος, Μπαλαλός, Τσώνης, Τζανετέας, Τρίψας, Τουρλίδας, Σαραντόπουλος, Χελάς, ενώ έπαιξαν στο β’ ημίχρονο και οι Κουρούπης, Σπανός, Μωράκης, Κωνσταντακόπουλος, Λυμπερόπουλος, Φ. Γεωργιόπουλος, Αγγ. Γεωργιόπουλος.

Απέκτησε το νεαρό
Χρ. Λυμπερόπουλο

Στην απόκτηση του αριστεροπόδαρου μέσου Χρήστου Λυμπεροπούλου προχώρησε προχθέςτο βράδυ ο Πάμισος
Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τα Πράσινα Πουλιά, αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην ομάδα Κ-17 του Λεβαδειακού. Η ομάδα της Μεσσήνης τον απέκτησε ως ελεύθερο και πλέον συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ συμμετείχε και στο χθεσινό φιλικό στην Τρίπολη με την Κ-17 του Αστέρα.
Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού θα συνεχιστεί, καθώς οι άνθρωποι του Πάμισου θα επιδιώξουν να αποκτήσουν έναν ή δύο το πολύ παίκτες, όπου διαπιστωθεί ότι έχει ανάγκη η ομάδα.