Πέμπτη, 27 Αύγουστος 2015 17:37

Προκρίνεται o ΠΑΟ, κρατάει η Ντιναμό Μινσκ

Γράφτηκε από τον

Αφιερωμένη στο Γιουρόπα Λιγκ είναι η σημερινή ημέρα, καθώς θα σφραγιστούν τα εισιτήρια για τους ομίλους της διοργάνωσης. Οι 22 επαναληπτικοί μας προσφέρουν υλικό για έξυπνο στοιχηματισμό και καταλήγουμε σε πεντάδα επιλογών.

 

“Άσσος” και Under 3,5 στη Λεωφόρο

Ξεκινάμε τις προτάσεις με έναν εκπρόσωπο της χώρας μας, επιλέγοντας τον “Άσσο” του Παναθηναϊκού επί της Γκαμπάλα σε συνδυασμό με Under 3,5, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.90. Υποχρεωμένος να πάρει την πρόκριση είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Γκαμπάλα. Οι πράσινοι έκαναν μια κακή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα, την οποία όμως δεν έχουν την πολυτέλεια να επαναλάβουν σήμερα, καθότι θα κινδυνεύσουν με έναν οδυνηρό και παράλληλα ντροπιαστικό αποκλεισμό. Το 0-0 είναι «πονηρό» σκορ, καθώς σε περίπτωση που οι πράσινοι δεχθούν γκολ, χρειάζεται να σκοράρουν δύο για να έρθουν σε θέση πρόκρισης. Συνεπώς, η αμυντική προσήλωση σήμερα είναι εξίσου σημαντική με την επίθεση. Τα κατάφερε η Γκαμπάλα την περασμένη εβδομάδα και κράτησε στο 0-0 τον Παναθηναϊκό. Αυτό έγινε μάλιστα με σχετική ευκολία, καθώς οι Αζέροι δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα απ’ τους πράσινους, παράλληλα βέβαια και οι ίδιοι δεν απείλησαν. Πρόκειται για «σκληροτράχηλη» ομάδα, που χάνει πολλά απ’ την απουσία του ηγετικού μέσου Χουσεΐνοφ, ωστόσο διαθέτει τα χαρακτηριστικά που την ευνοούν να κάνει το παιχνίδι του αουτσάιντερ. Σήμερα χρειάζεται γκολ για να προκριθεί, βάσει λογικής θα είναι προσεκτική και θα ψάξει πολύ μετρημένα τις αντεπιθέσεις.

Με το +1 για Ντιναμό

Το δυνατό σημερινό μας σημείο είναι το χάντικακ +1 γκολ της Ντιναμό Μινσκ μέσα στην έδρα της Σάλτσμπουργκ σε απόδοση 2.35 (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Ντιναμό Μίνσκ. Αν η Ντιναμό Μίνσκ ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Ενα ματς, μία χρονιά το αποψινό για τους "ταύρους", όπου είναι κοινό μυστικό πως ο τεχνικός Τσάιντλερ παίζει την καρέκλα του και σε περίπτωση αποκλεισμού δύσκολα θα διατηρηθεί στη θέση του. Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται βέβαια η πρωταθλήτρια Αυστρίας καθώς δεν ανατρέπεται εύκολα ένα σκορ της τάξης του 2-0, πόσω μάλλον με τις μέτριες εμφανίσεις και την προβληματική εικόνα που έχει η ίδια από την αρχή της σεζόν. Η φοβερή έδρα της Ντιναμό μίλησε για μία ακόμα φορά την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς πανηγύρισε τη δέκατη νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διρογανώσεις, με μόλις δύο τέρματα παθητικό μάλιστα σε αυτό το διάστημα! Ισχυρότατο προβάδισμα το 2-0 για τους Λευκορώσους που θέλουν να δώσουν το "παρών" για δεύτερη διαδοχική σεζόν στους ομίλους, πλην όμως αν δεν προσέξουν μπορούν να πάθουν μεγάλο κάζο, καθώς η Σάλτσμπουργκ διαθέτει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά.

 

Προβάδισμα ο Άγιαξ

Συνεχίζουμε με το “2 DNB” του Άγιαξ στην έδρα της Γιάμπλονετς σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει απόψε η Γιάμπλονετς κόντρα στον Άγιαξ, στην προσπάθεια που κάνει να κερδίσει την πρόκρισή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το συγκρότημα του Σιλχάβι γνώρισε την ήττα με 1-0 την προηγούμενη βδομάδα στην Ολλανδία, όπου πραγματοποίησε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Μετά από τρεις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Γιάμπλονετς κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα την Κυριακή (23/8), επικρατώντας πιο εύκολα από ό,τι περίμενε εκτός έδρας της Μπρνο με 3-0. Προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχει ο Άγιαξ σε βάρος της Γιάμπλονετς, μετά τη νίκη που σημείωσε στην έδρα του με 1-0 την προηγούμενη βδομάδα. Χωρίς να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του το συγκρότημα του Φρανκ ντε Μπουρκ κατάφερε να σκοράρει με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλικ στο 54’. Πλέον, καλείται να διασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα στην αποψινή αναμέτρησή του στην Τσεχία.

 

Μπαίνουν γκολ στη Φινλανδία

Η τέταρτη επιλογή μας είναι το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Ελσίνκι με την Κράσνονταρ σε απόδοση 1.90. Με σκυμμένο κεφάλι έφυγε από την Ρωσία η Ελσίνκι, η οποία γνώρισε τον διασυρμό με 5-1 από την Κρασνοντάρ. Ένα αποτέλεσμα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αφήνει το συγκρότημα του Λεχκοσούο εκτός συνέχειας, με τους Φινλανδούς να αποτυγχάνουν για ακόμη μια χρονιά να κάνουν την υπέρβαση στην διοργάνωση. Διανύει την χειρότερη αγωνιστική της περίοδο, ενώ προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) στο πρωτάθλημα κόντρα στην νεοφώτιστη Χέλσινγκφορς, όπου πραγματοποίησε ακόμη τραγική εμφάνιση. Σίγουρα συγκέντρωνε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο, το 5-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ελσίνκι δεν το περίμενε ούτε ίδια. Ένα αποτέλεσμα που φυσικά κάνει το σημερινό παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Κρασνοντάρ πάντως να κυνηγάει και σήμερα μόνο τη νίκη μπροστά στο κοινό της. Ξεκίνησε φέτος το ευρωπαϊκό της ταξίδι από τον 3ο προκριματικό γύρο, όπου απέκλεισε την Σλόβαν Μπρατισλάβα (2-0, 3-3) και θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι καλό και στους ομίλους. Έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα, όπου μετά το πέρασμα των έξι πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην 6η θέση.

G/G στην Πόλη

Τέλος, πηγαίνουμε με το Goal/Goal στη μεγάλη ρεβάνς του Ατρόμητου στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενερμπαχτσέ, σε απόδοση 2.50. Το δικαίωμα στο όνειρο δεν είναι ικανός να στο στερήσει κανένας... Πόσω μάλλον, όταν έχεις αποδείξει (σ.σ. την περασμένη Πέμπτη) ότι έχεις όλα τα φόντα για να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα. Ναι, ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί απόψε με τα δεδομένα εις βάρος του. Έχει να ανατρέψει το άδικο 0-1, αλλά και να αντιμετωπίσει το... κύμα μίσους του τουρκικού κοινού. Αυτά τα δεδομένα, όμως, είναι που πεισμώνουν το Μιχάλη Γρηγορίου και τους παίκτες του. Το "γαμώτο" του Έλληνα τεχνικού μετά το τέλος του αγώνα του Περιστερίου αρκεί, για να καταδείξει το πείσμα και τη θέληση για ανατροπή. Με "προίκα" το νικηφόρο 0-1 του Περιστερίου και με την υποστήριξη 40.000 οπαδών της, η Φενερμπαχτσέ του Βίτορ Περέιρα θέλει να κλειδώσει σήμερα την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν αποτέλεσε... φόβητρο για τους Περιστεριώτες πριν από μία εβδομάδα και η τελική νίκη διαμορφώθηκε με το... χεράκι της διαιτησίας. Με δεδομένο τον πλούτο του ρόστερ της, η "Φενέρ" δημιουργεί προβληματισμό με τις εμφανίσεις της στην "αυγή" της φετινής σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι η φετινή ευρωπαϊκή της πορεία ξεκίνησε με το δίκαιο αποκλεισμό από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.