Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 13:56

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: «Μας ενδιαφέρει το κύπελλο, όμως προέχει η προετοιμασία», λέει ο Μαστορέας

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής συνεχίζει η Σπερχογεία.


Βέβαια, όλοι στην ομάδα είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν και με το προσεχές παιχνίδι για το κύπελλο Μεσσηνίας, όπου θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Ακαδημία Πάμισος.
Σχετικά με την προετοιμασία, αλλά και τον αγώνα για το κύπελλο, ο προπονητής των "ταύρων" Ηλίας Μαστορέας δήλωσε χθες στο "Notosport": «Το μυαλό είναι στραμμένο στην προετοιμασία, αλλά μας ενδιαφέρει και το κύπελλο. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο γίνεται πιο μακριά σε αυτό το θεσμό».
Το προγραμματισμένο για χθες αργά το βράδυ, φιλικό με τον Α.Ο. Φαραί αναβλήθηκε και έτσι μέχρι και την Παρασκευή το πρόγραμμα θα κυλήσει με καθημερινές προπονήσεις στο "Π. Γεωργανάς".
Σε ότι αφορά τον αγώνα του κυπέλλου, ο κ. Μαστορέας δεν υπολογίζει σίγουρα στους δύο φοιτητές Αλέξη Καραματσούκη, Χρήστο Ζουμπόπουλο και  το Γιάννη Γιακουμή, που αποτελεί το τελευταίο - μέχρι στιγμής - απόκτημα. Ο Καραματσούκης από προχθές Δευτέρα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει και ο Ζουμπόπουλος. Ο 20χρονος Γιακουμής που αγωνίζεται ως μέσος ξεκίνησε να παίζει μπάλα στα τμήματα υποδομής της Σπερχογείας, είχε φύγει για άλλες ομάδες και επέστρεψε φέτος στην ομάδα.
Υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιηθεί ακόμη μία μεταγραφή, αλλά για την ώρα δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη.