Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 14:04

Ελπίδες δικαίωσης στον Αρη!

Γράφτηκε από τον

Εκδικάστηκε σήμερα στην ΕΠΟ η αίτηση ανάκληση της Πρωτόδικης απόφασης που πήρε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με τους «κίτρινους» να αισιοδοξούν πως θα ανατραπεί η απόφαση και θα δικαιωθούν έστω και την ύστατη στιγμή. Μέχρι το απόγευμα η απόφαση…


Η αγωνία όλων στο στρατόπεδο του Αρη χτυπάει… κόκκινο, αφού μέχρι το απόγευμα αναμένεται η τελική απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, εκεί όπου σήμερα συζητήθηκε η αίτηση ανάκληση της πρωτόδικης απόφασης που πήρε προ ημερών η επιτροπή εφέσεων.
Τον Αρη στην υπόθεση αυτή εκπροσώπησαν οι νομικοί Χρήστος Γρόλλιος και Σπύρος Χριστοφορίδης, που σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσαν δύο έγγραφα που εξασφάλισαν από την νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας της ΕΠΟ τα οποία ενδεχομένως παίξουν καθοριστικό ρόλο στην δικαίωση των «κιτρίνων».
Το ένα αφορούσε τον ΚΑΠ και σημείωνε ότι η εφαρμογή του θα γίνει από την επόμενη περίοδο 2016-17, ενώ το δεύτερο είναι η προκήρυξη που αναφέρει ότι πρωτάθλημα πρέπει να διεξαχθεί με 20 ομάδες.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως μέρος στην υπόθεση αυτή πήραν και οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον (ΑΕ Καραϊσκάκη, Κηφισιά, Παναργειακός) από την υπόθεση αυτή, ενώ η πλευρά της ΑΕ Καραϊσκάκης που εκπροσωπείται από τον Βασίλη Γκαγκάτση.
Τόσο οι νομικοί του Αρη, όσο και των τριών άλλων ομάδων εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως η απόφαση που θα παρθεί σήμερα θα είναι θετική και θα ανοίξει ο δρόμος για τους αγώνες μπαράζ που θα οδηγήσουν στη Football League.
Πηγή: sdna.gr