Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 17:13

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Απέκτησε τρεις παίκτες, επέστρεψαν άλλοι δύο

Γράφτηκε από τον

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές απέκτησε τις τελευταίες ημέρες ο Πανιώνιος Καλαμάτας στην προσπάθεια που κάνει για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του.


Μετά τους Νίκο Καναλουπίτης και Χρήστο Πετρόγιαννη, που αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές, η διοίκηση του Πανιωνίου ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τους Γιώργο Μητσέα Αγγελο Μωραγιάννη και Γιάννη Χαραλαμπόπουλο.
Ο Μητσέας είναι 35 ετών αμυντικός και έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο Καλαμάτας, ο Μωραγιάννης είναι μέσος και αγωνιζόταν στο Νέο Αρι και ο Χαραλαμπόπουλος είναι 22 ετών επιθετικός και έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο. Διοδίων.
Στους παραπάνω παίκτες θα προστεθούν ως εσωτερικές μεταγραφές οι Γιάννης Ανδριανόπουλος, Παναγιώτης Κώστας, που ολοκλήρωσαν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Από εκεί και πέρα αναμένεται να γίνει άλλη μια προσθήκη με ένα έμπειρο αμυντικό, αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν νέα σχετικά με αυτή την περίπτωση.
Η προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο έχει προγραμματιστεί να αρχίσει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 4.30 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας". Πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός.
Οσο για το στόχο, στον Πανιώνιο επιθυμούν η ομάδα να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία με την περσινή, όπου έφτασε να διεκδικδικήσει την άνοδο της στην Α1 κατηγορία μέσα από αγώνα μπαράζ.