Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 19:32

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας», λέει ο Ν. Μουλατσιώτης

Γράφτηκε από τον

Ικανοποίηση υπάρχει στον Ηρακλή Καλαμάτας από την πορεία της προετοιμασίας.


Η ομάδα όπως κάνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος θα συνεχίζει να δουλεύει με στόχο της αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών και όσοι το αξίζουν θα προχωρήσουν για να αγωνιστούν σε σωματεία μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως συνέβη πρόσφατα με τον Ελβις Γκελγκέργια, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ.
Για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας, αλλά και την προσπάθεια αξιοποίησης των νεαρών παικτών ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μουλατσιώτης με δηλώσεις του στο "Notosport" υποστήριξε: «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προετοιμασία που έχουμε κάνει έως τώρα. Εχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα κινηθούμε και πάλι με το ίδιο σκεπτικό, που έχουμε τα τελευταία χρόνια και είναι η προώθηση των νεαρών παικτών. Θα πρέπει τα νέα παιδιά του Ηρακλή να βάζουν στόχους και στο ποδόσφαιρο και στη ζωή και να έχουν ως παράδειγμα τον Ελβις Γκελγκέργια».
Ο έμπειρος τεχνικός στη συνέχεια των δηλώσεων του αναφέρθηκε και στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου με τον Παπαφλέσσα Χώρας: «Ηταν ένα μέτριο παιχνίδι, αναμενόμενο γιατί και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προετοιμασία. Περίμενα από τους παίκτες μου καλύτερη παρουσία. Θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστική ομάδα».
Με καθημερινές προπονήσεις, αλλά και φιλικά παιχνίδια προετοιμάζει την ομάδα του για το νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, ο κ. Μουλατσιώτης. Την Κυριακή ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει σε ένα ακόμη φιλικό τεστ τον Αίαντα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο "Π. Μπαχράμης" και θα αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα.