Σάββατο, 29 Αύγουστος 2015 17:48

ΕΠΣΜ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Προχωρά στη λειτουργία ακαδημίας νέων διαιτητών

Γράφτηκε από τον

Στη λειτουργία ακαδημίας νέων (δόκιμων) διαιτητών ηλικίας 14 έως 16 ετών θα προχωρήσει για πρώτη φορά η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ.


Η δυνατότητα λειτουργίας της ακαδημίας δίνεται για πρώτη φορά από τον Κανονισμό Διαιτησίας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΔ της ΕΠΣΜ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας ανακοινώνει την λειτουργία Ακαδημίας Νέων (δόκιμων) διαιτητών ηλικίας 14 - 16 ετών. Η δυνατότητα της λειτουργίας Ακαδημίας Νέων (δόκιμων) διαιτητών δίνεται για πρώτη φορά από τον Κανονισμό Διαιτησίας.
Οι υποψήφιοι Νέοι (δόκιμοι) διαιτητές θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μαζί με τα παρακάτω δικαιολογητικά:
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Πιστοποιητικό γέννησης. 2. Υπεύθυνη δήλωση από τον γονέα - κηδεμόνα. 3. Ιατρική βεβαίωση.
Την αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε από το link στο κάτω μέρος της σελίδας ή να την προμηθευτείτε από τα γραφεία της ΕΠΣΜ επί της οδού Σπετσών 20 & Δαμοφώντος στην Καλαμάτα.
Οι αιτήσεις των δόκιμων διαιτητών μαζί με τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Δευτέρα 28/9/2015.
Οι δόκιμοι διαιτητές θα παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με επιπλέον θεματολογία σε θέματα υγιεινής και άθλησης.
Το πρόγραμμα της σειράς μαθημάτων και ο χώρος θα ανακοινωθεί έγκαιρα πριν από την έναρξη της σχολής.
Οι δόκιμοι διαιτητές, εφ' όσον επιτύχουν στις εξετάσεις, θα τους απονέμεται βεβαίωση παρακολούθησης. Θα διορίζονται και θα αγωνίζονται σε αγώνες προπαιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ.
Απαραίτητη είναι σε κάθε περίπτωση η γραπτή συγκατάθεση των γονέων - κηδεμόνων καθώς και η ιατρική βεβαίωση.
Με τη συμπλήρωση του 16ου έτους της ηλικίας οι δόκιμοι νέοι διαιτητές θα πρέπει να παρακολουθήσουν νέα εισαγωγική σχολή διαιτησίας, ώστε να διορίζονται σε αγώνες των διοργανώσεων της ΕΠΣΜ.
Την αίτηση μπορείτε να την αποστείλλετε στο ΦΑΞ: 2721028677, στο e-mail: epsm@otenet.gr ή να την προσκομίσετε στα γραφεία της  ΕΠΣΜ».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ