Τρίτη, 25 Ιούνιος 2013 14:55

Ο Κάππος προπονητής στα τμήματα υποδομής του Αγρα και στην Α.Ε. Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον


Σε συμφωνία με τον Τάκη Κάππο να αναλάβει υπεύθυνος για τα τμήματα υποδομής του Τέλλου Αγρα και παράλληλα να είναι προπονητής στην Α.Ε. Γαργαλιάνων, ήρθε η διοίκηση των "ερυθρολεύκων".

Ο Πυργιώτης προπονητής έχει περάσει με επιτυχία από τον Παπαφλέσσα Χώρας πριν λίγα χρόνια και από άλλες ομάδες, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής για μικρές ηλικίες.
Παράλληλα ο Κάππος θα καθίσει στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της πόλης, την Α.Ε. Γαργαλιάνων που θα παίξει στο πρωτάθλημα της
Γ' τοπικής και θα έχει στενή συνεργασία με τον προπονητή του Αγρα Θανάση Λακριντή και τον γυμναστή Κώστα Γεωργακόπουλο.
Αλλωστε οι δύο αυτές ομάδες λειτουργούν ουσιαστικά από μία ενιαία διοίκηση, με σκοπό να αναδειχθούν τα παιδιά από τους Γαργαλιάνους.
Να θυμίσουμε πως ο Τάκης Κάππος πριν από πολλά χρόνια είχε περάσει από τον πάγκο του Τέλλου Αγρα ως παίκτης - προπονητής.
Από εκεί και πέρα οι διοικούντες βρίσκονται σε επαφή με τους Μιχάλη Μπενέτο και Νίκο Τσίμπιτση, για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Με τον Μπενέτο είναι πιο δύσκολα τα πράγματα λόγω κυρίως επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ο Τσίμπιτσης συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα των Γαργαλιάνων.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ