Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2015 13:10

Νέος μεγαλομέτοχος ο Νίκος Παππάς στην Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή επισημοποίησε την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ανακοινώνοντας ότι ο Νίκος Παππάς κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.


Μετά από αρκετά χρόνια στην ιδιοκτησία του Αλέξη Κούγια, η Παναχαϊκή αποκτά άλλον μεγαλομέτοχο, τον επιχειρηματία, Νίκο Παππά! Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ επιβεβαίωσε τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και εξήγγειλε τις επόμενες ενέργειες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:
"Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και επισήμως έχει ήδη αλλάξει χέρια καθώς ολοκληρώθηκαν οι τυπικές και ουσιαστικές διαδικασίες και πλέον το 90% του μετοχικού κεφαλαίου περιήλθε στην κατοχή του Νίκου Παπαδάκη.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι ευνόητο ότι ανοίγει ο δρόμος για την συγκρότηση του Νέου Δ.Σ. της Π.Α.Ε. κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των προσεχών ημερών.
Παράλληλα η Π.Α.Ε. έχει ήδη ετοιμάσει τον σχετικό φάκελο ο οποίος θα αποσταλεί τις επόμενες μέρες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε να είναι καθόλα εντάξει στη θεσμική της σχέση με τους φορείς της Πολιτείας και του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου".
Πηγή: sport24.gr