Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2015 18:10

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Θέλει διάκριση και στο κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Η κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική και εν συνεχεία η άνοδος στη Γ' εθνική, είναι και φέτος οι στόχοι για τη Κυπαρισσία, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το κύπελλο Μεσσηνίας.

Ο ΑΟΚ ενισχύθηκε αισθητά το καλοκαίρι, ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει και στις δύο διοργανώσεις. Το πρωτάθλημα ξεκινά σε δύο εβδομάδες, ενώ στο κύπελλο η πρεμιέρα έγινε την Κυριακή με τον ΑΟΚ να αποκλείει εύκολα τον Απόλλωνα Πεταλιδίου με 6-0. Στη γ' φάση του θεσμού, η Κυπαρισσία θα αγωνιστεί και πάλι εντός έδρας, με την ειδοποιό διαφορά, ότι τώρα αντίπαλος θα είναι ο Πάμισος. Ενα πρόωρο  νοκ - άουτ ντέρμπι, στο οποίο ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τους "8" και θα έχει πολλές πιθανότητες στη συνέχεια να κατακτήσει και το τρόπαιο.
Η ομάδα του Νίκου Φρούσσου θα αγωνιστεί την Κυριακή χωρίς τον Θοδωρή Ντουγέρογλου που υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση στο γόνατο και θα επιστρέψει το νέο έτος. Γι' αυτό άλλωστε αποκτήθηκε ο Αντωνόπουλος, ο οποίος δείχνει καλά στοιχεία και στη Κυπαρισσία εκτιμούν ότι θα μπορέσει να καλύψει το κενό.
Η τριφυλιακή ομάδα θα επιχειρήσει κόντρα στον Πάμισο να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την πρόκριση και ψυχολογία για τη συνέχεια.