Τρίτη, 25 Ιούνιος 2013 16:20

Ξεκίνημα στις μεταγραφές με Βιδάκη για Πύλο

Γράφτηκε από τονΤην πρώτη του μεταγραφική κίνηση έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο
ο Τσικλητήρας Πύλου…

Ο Νίκος Βιδάκης λοιπόν είναι ο πρώτος παίκτης που ενισχύει τους νεοφώτιστους στην Α' τοπική με την εμπειρία και τις παραστάσεις που έχει και από μεγαλύτερες κατηγορίες.
Ο 30χρονος μεσοαμυντικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πάμισο, Εθνικό Μελιγαλά, Ηρακλή Καλαμάτας, Μεθώνη, Απόλλωνα Πεταλιδίου κ.α.
Εκτός από τον Βιδάκη ο Τσικλητήρας είναι κοντά και σε δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφές. Ο λόγος για τους Γουλιέλμο Αντωνίου και Φώτη Διακουμή που έπαιξαν φέτος με τον Πάμισο στη Δ' εθνική και έχουν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας της Πύλου.
Ειδικά η μεταγραφή του Διακουμή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ και ο Αντωνίου κατά μεγάλο ποσοστό για αγωνιστεί τη νέα σεζόν για λογαριασμό του Τσικλητήρα.
Από εκεί και πέρα ο Βασίλης Πανταζόπουλος θα ενισχύσει την ομάδα της Πύλου και τη νέα χρονιά μιας και ξεπερνά τις δυσκολίες που είχε με τη δουλειά του.
Τέλος, εγχειρίστηκε με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα ο 22χρονος μέσος Δημήτρης Μπουντάς (είχε σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών) και θα είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας. Να σημειωθεί ότι τα έξοδα για την εγχείρηση τα κάλυψε όλα η διοίκηση της ομάδας, με την βοήθεια ορισμένων χορηγών.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ