Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 13:56

Πάνε για ακόμη μια μεταγραφή στη "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Πάνε για ακόμη μια μεταγραφή στη "Μαύρη Θύελλα"

Η απόκτηση του Ενιο Κραστόβτσεφ γέμισε τις θέσεις των μέσο επιθετικών της "Μαύρης Θύελλας" με τους Μεσσηνίους να θεωρούν ότι πλέον η ομάδα έχει ισχυροποιηθεί αρκετά στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι.


Οι μεταγραφικές κινήσεις ωστόσο ενδέχεται να συνεχιστούν καθώς οι Μεσσήνιοι έχουν στο στόχαστρο ένα αμυντικό μέσο, που ίσως προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας τις επόμενες μέρες…
Από εκεί και πέρα, η χθεσινή προπόνηση έγινε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο. Την Κυριακή η Καλαμάτα θα παίξει εντός έδρας (5 μ.μ.) με το Διαβολίτσι για την γ' φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας ενώ τα επόμενα φιλικά είναι προγραμματισμένα για τις 12-13 Σεπτεμβρίου όταν οι Μεσσήνιοι θα παίξουν διαδοχικά με Κόρινθο και Ιωνικό, εκτός έδρας.
Τέλος, στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν να οριστεί η ημερομηνία της κλήρωσης του πρωταθλήματος και κυρίως να μάθουν το πότε θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα ώστε να κάνουν τον προγραμματισμό τους.
Οι πληροφορίες λένε ότι η κλήρωση θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ η πρεμιέρα θα γίνει ή στις 27 Σεπτεμβρίου ή στις 4 Οκτωβρίου, με την δεύτερη ημερομηνία να φαίνεται πιο πιθανή.