Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 18:12

Αποθέωση Μπερμπάτοφ στην Τούμπα: "Είναι τρελός ο Βούλγαρος"

Γράφτηκε από τον
Αποθέωση Μπερμπάτοφ στην Τούμπα: "Είναι τρελός ο Βούλγαρος"

Με την ιαχή "είναι τρελός ο Βούλγαρος", περίπου 8.000 φίλοι του ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν στην Τούμπα το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα, τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.


Εκστασιασμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την παρουσίαση του Νιμίταρ Μπερμπάτοφ στην Τούμπα, το απόγευμα της Πέμπτης. Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη ζεστή υποδοχή που του επιφύλαξε, υποσχέθηκε να ανταποδώσει την αγάπη τους προς το πρόσωπό του, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Παρουσία περίπου 8.000 οπαδών, ο Βούλγαρος σάστισε με την υποδοχή που του επιφύλαξαν. Το λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, που ανέφερε: "Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας εδώ. Ντιμίταρ, καλώς ήρθες στο σπίτι σου. Εδώ θα βιώσεις την ενέργεια και το πάθος των υπέροχων οπαδών μας. Αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας του. Εκ μέρους του ιδιοκτήτη σε καλωσορίζουμε στην Τούμπα. Από σήμερα είσαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Σου ευχόμαστε να έχεις αξιομνημόνευτη πορεία στον ΠΑΟΚ".
Ο Μπερμπάτοφ δήλωσε μπροστά στον κόσμο: "Είναι απίστευτο. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Δεν το περίμενα. Είμαι ένα απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Ο πατέρας μου έχει γεννηθεί 50 χιλιόμετρα μακριά από εδώ. Είμαστε κάτι σαν αδέρφια. Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι θα παλέψω και εδώ, γιατί είμαστε σαν αδέρφια".
Ο Μπερμπάτοφ υπέγραψε πάνω σε αρκετές μπάλες, τις οποίες ακολούθως "πέταξε" στην κερκίδα. Ακολούθως με το κινητό του τηλέφωνο τράβηξε βίντεο τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομά του και στη συνέχεια έβγαλε selfie, για να θυμάται τη σημερινή ημέρα.
Πηγή: sport24.gr