Παρασκευή, 04 Σεπτέμβριος 2015 17:21

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ανανέωσε και ο Γ. Παναγόπουλος - "Χλωμό" το μέλλον του Ντιόπ

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ανανέωσε και ο Γ. Παναγόπουλος - "Χλωμό" το μέλλον του Ντιόπ

Στο ρόστερ της Κυπαρισσίας θα παραμείνει και αυτή τη σεζόν ο Γιώργος Παναγόπουλος…

Ο 32χρονος μεσοαμυντικός ανανέωσε με τους πρωταθλητές Μεσσηνίας και θα τους ενισχύσει και στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Πρόκειται για μία επιπλέον λύση για την τεχνική ηγεσία που διαθέτει ένα ιδιαίτερα "πλούσιο" ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ο Παναγόπουλος που έχει αγωνιστεί τρεις χρονιές στην Κυπαρισσία (τις δύο τελευταίες και μία πριν από χρόνια στη Δ' εθνική) βρίσκεται από τα τέλη Μαϊου στη Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στα τέλη Οκτωβρίου, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο.
Πέρυσι ο Παναγόπουλος έπαιξε ως αλλαγή για πρώτη φορά στο ματς της 10ης αγωνιστικής με τον Τσικλητήρα στην Πύλο (16 Νοεμβρίου 2014) και ήταν βασικός με τον Ακρίτα Κορώνης στις 29 Νοεμβρίου 2014.
Στον αντίποδα "χλωμό" είναι το μέλλον του Σιντί Ντιόπ στην Τριφυλιακή ομάδα… Ο Σενεγαλέζος μέσος έχει πρόβλημα με τη βίζα του και δεδομένου ότι η Κυπαρισσία είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν μετά από δύο χρόνια από τους πρωταθλητές Μεσσηνίας.