Σάββατο, 05 Σεπτέμβριος 2015 10:53

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με Διαβολίτσι την Κυριακή στο Στάδιο για το Κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Αγώνα Κυπέλλου Μεσσηνίας με αντίπαλο το Διαβολίτσι περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα για την "Μαύρη Θύελλα".

Οι «μελανόλευκο» φέτος επιστρέφουν στο θεσμό, καθώς καταργήθηκε το Κύπελλο της Γ' εθνικής που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια.
Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν νίκησαν με 3-0 το Ασπρόχωμα εκτός έδρας για την β' φάση και αύριο στις 5 μ.μ. θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο το Διαβολίτσι στο πλαίσιο της γ' φάσης. Το ματς θα είναι νοκ άουτ και η Καλαμάτα θα επιδιώξει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού και ταυτόχρονα να δείξει σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι της.

Τρεις παίκτες ακόμη
στην διάθεση Κλάδη

Στο αυριανό ματς ο Κώστας Κλάδης θα έχει τρεις ακόμη παίκτες στην διάθεση του, σε σχέση με το προηγούμενο ματς κυπέλλου με το Ασπρόχωμα. Και αυτό γιατί εκδόθηκαν τα δελτία των Παναγιωτόπουλου, Ιλιεφ και Κωνσταντινίδη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ακόμη οι Δούμουρας, Διαμαντής, Αθανασόπουλος, Μπινιχάκης, Καραλής, Καμένος Χαλκιαδάκης, Κερμενίδης, Αριστομενόπουλος, Γιακουμής, Πιτσιλής, Βασιλόπουλος, Κουντάνης, Κακκαλής, Νικολόπουλος, Γκαρμίρης, Νινιός και Θωμάς, ωστόσο ο τελευταίος λείπει καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα beach soccer.
Να θυμίσουμε ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί δύο εκτός έδρας φιλικά ματς καθώς το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου η Καλαμάτα θα παίξει με την Κόρινθο και την επόμενη μέρα με τον Ιωνικό.

Την Πέμπτη 10/9 η κλήρωση,
27/9 η σέντρα της Γ' εθνικής

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώθηκε χθες ότι η κλήρωση για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής (όπου συμμετέχει η Καλαμάτα), περιόδου 2015-2016 θα διενεργηθεί την Πέμπτη 10/9 . Η κλήρωση θα γίνει στις 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.
Υπενθυμίζεται ότι στην Ερασιτεχνική κατηγορία θα αγωνιστεί και φέτος ο Άρης, καθώς η προσφυγή των «κίτρινων» στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απορρίφθηκε, ενώ στη Γ΄ Εθνική θα παίξουν και οι Παναργειακός, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά.
H σέντρα λογικά θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου, όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.
Τέλος, οι πιθανοί αντίπαλοι της Καλαμάτας στον 3ο όμιλο είναι οι Δόξα Νέας Μανωλάδας, ΠΑΟ Βάρδας, Πανηλειακός (Ηλεία), Παναργειακός, Ερμιονίδα (Αργολίδα), Λουτράκι (Κορινθία), Σπάρτη (Λακωνία), Παναρκαδικός (Αρκαδία), ΑΟ Λεβάντε (Ζάκυνθος), Βύζας Μεγάρων (Δυτική Αττική), Χαλκίδα, Ηρακλής Ψαχνών (Εύβοια), Αιολικός (Λέσβος), Κανάρης Χίου (Χίος).

Πρώτη προπόνηση χθες
στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

Την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού έκανε χθες η "Μαύρη Θύελλα". Να θυμίσουμε ότι η Μεσσηνιακή ομάδα φέτος επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στο γήπεδο που γνώρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της. Έτσι θα γίνονται κάποιες προπονήσεις στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου θα δώσει φέτος η ομάδα τα εντός έδρας παιχνίδια της στην Γ' εθνική.