Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2015 16:51

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 3-1: Και τώρα η… Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Μαγουλιανίτη, Αναγνωστόπουλο και Αλεξανδρόπουλο, ο Ολυμπιακός νίκησε στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" με 3-1 τον Α.Ο. Φαραί (το γκολ ο Μούσα) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει, όπως και πέρυσι, την Κυπαρισσία, αυτή τη φορά σε νοκ άουτ ματς. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν προκριθεί πέρυσι στους "4", όμως ο Απόλλωνας στη συνέχεια τους έφραξε το δρόμο για τον τελικό.
Στο χθεσινό παιχνίδι, που ξεκίνησε στις 5.30 αντί για τις 5 μ.μ. λόγω της αφόρητης ζέστης (ενώ έγιναν και διακοπές για να δροσιστούν οι παίκτες), ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Α.Ο. Φαραί που χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια.
Στο 6' ο Αλεξανδρόπουλος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, με τη μπάλα να χτυπά στη συνέχεια στη γραμμή (οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι είχε περάσει τη γραμμή). Στο 44' από γύρισμα του Αντωνόπουλο, ο Πέτσι δεν μπόρεσε εξ επαφής να νικήσει τον Καστριτσέα που έκανε την απόκρουση του αγώνα.
Το δεύτερο μέρος είχε όλα τα γκολ, αλλά και… αποβολή. Στο 51' ο Τζίφας έκανε σέντρα, ο Μάρης άστοχη έξοδο και ο Μαγουλιανίτης που καραδοκούσε έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία για το 1-0. Στο 69' ο Αλεξανδρόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με το Μάρη που απέκρουσε, αλλά στο 71' είδε τον Αναγνωστόπουλο με μακρινό σουτ να τον… κρεμάει και να γράφει το 2-0.
Στο επόμενο λεπτό ο Μαγουλιανίτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο Ολυμπιακός παρότι με δέκα παίκτες πέτυχε και τρίτο γκολ με σουτ του Αλεξανδρόπουλου, που έστειλε την μπάλα στη γωνία του γκολκίπερ του Α.Ο. Φαραί. Στις καθυστερήσεις ο Μούσα με ωραίο γυριστό σουτ σημείωσε το τελικό 3-1. 
Το ματς διαιτήτευσε ο Λάμιας με βοηθούς τον Ταβουλαρέα και την Τσαούση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καστριτσέας, Μαρούδας (33' λ.τρ, Τσαναλίας), Μαγουλιανίτης, Σ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Αργάνης, Π. Παπαδέας (73' Μπέρμπερη), Τζίφας, Θεοδωρόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αναγνωστόπουλος (87' Σταυρόπουλος), .
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μαυροειδάκος (46' λ.τρ. Λικάι), Καπακλής, Μούσα, Φιλανδριανός, Μουράτης,  Κολυβάρης, Σεριάτος, Σταματόπουλος (88' Λίο), Πέτσι, Αντωνόπουλος.