Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2015 13:56

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα τμήματα υποδομής

Γράφτηκε από τον

Τη λειτουργία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, οι ομάδες υποδομής της ακαδημίας της Καλαμάτας.


Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα 5x5 του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ στον Κορδία, εκεί όπου θα είναι και φέτος ο χώρος προπόνησης των τμημάτων υποδομής.
Τους νεαρούς αθλητές καλωσόρισε στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, ο υπεύθυνος της ακαδημίας για 4η σερί περίοδο Ακης Δάλλας, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ευχήθηκε στα παιδιά καλή χρονιά, να συνεχίσουν να αγωνίζονται με στόχο να γίνουν καλύτεροι παίκτες και καλοί χαρακτήρες και να είναι και καλοί στα μαθήματα τους. Στη συνέχεια παρουσίασε τους δύο προπονητές που θα έχουν φέτος την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων, τον Παντελή Τσιγαρίδη και τον Βασίλη Μπλέτσα, ο οποίος έχει αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής στην ανδρική ομάδα της Καλαμάτας.
Το "παρών" στην πρώτη προπόνηση έδωσαν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Κώστας Κλάδης με τους ποδοσφαιριστές  Βασίλη Αθανασόπουλο, Νίκο Κερμενίδη και Μπόγιαν Ιλιεφ.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν μετά τον κ. Δάλλα και οι Τσιγαρίδης, Μπλέτσας, Κλάδης, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Κερμενίδης, Ιλιεφ. Μάλιστα ο τελευταίος δεν μιλάει ελληνικά και χρέη μεταφραστή ανέλαβε ο Σάββας Μουζάκης.
Φέτος θα λειτουργήσει τμήμα μπανίνι, ενώ όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα συνεχίζουν τη λειτουργία τους, οι ομάδες προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαίδων.
Στη σαββατιάτικη προπόνηση παραβρέθηκαν οι Νίκος Χορταρέας, Τάσος Θεοφιλόπουλος, Βασίλης Καρακίτσος, Παναγιώτης Τσιφτσής, Παναγιώτης Καρνάκης, Χρήστος Γιαννέλης, Διονύσης Διονυσόπουλος, Θανάσης Πατικόπουλος, Γιάννης Σόφτης, Σέργιος Καρακαϊδός, Χρήστος Στασινόπουλος, Νίκος Στασινόπουλος, Παρασκευάς Τσιγαρίδης, Αγγελος Δικαιουλάκος, Μιχάλης Καπετανάκης, Ραφαήλ Νικολόπουλος, Χαράλαμπος Γιαννέλης, Τζώρτζ Αθανασόπουλος, Δημήτρης Ψωρομύτης, Νίκος Τσίρος, Παναγιώτης Τσίρος, Σάββας Μουζάκης, Θεόδωρος Μπίτζας, Σίμος Βεργής, Δημήτρης Κομπογιαννίτης, Γιώργος Αθανασόπουλος, Παύλος Χρονόπουλος και Δημήτρης Χρονόπουλος.
Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 5 το απόγευμα έως και τις 7.30 το βράδυ και κάθε Σάββατο από τις 9.30 έως και 11.30 το πρωί.

Επτά παίκτες στις μικτές

Στη σημερινή προπόνηση - προεπιλογή για τη στελέχωση της μικτής ομάδας παίδων θα παρευρεθούν για πρώτη φορά 7 παίκτες από την ακαδημία της Καλαμάτας, καθώς τα προηγούμενα δύο χρόνια είχαν πάει δύο με τρεις παίκτες.
Στη προπόνηση θα δώσουν το "παρών" οι Παρασκευάς Τσιγαρίδης, Χρήστος Στασινόπουλος, Χαράλαμπος Γιαννέλης, Δημήτρης Ψωρομύτης γεννηθέντες το 2002, Αγγελος Δικαιουλάκος, Τζώρτζ Αθανασόπουλος, Ραφαήλ Νικολόπουλος γεννηθέντες το 2003.