Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2015 15:08

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 4-0: Τσέκαρε το εισιτήριο από το πρώτο μέρος

Γράφτηκε από τον

Εύκολο απόγευμα είχε χθες ο Τσικλητήρας Πύλου στο γήπεδο της Μεθώνης, καθώς επικράτησε με 4-0 της Αναγέννησης Παραλίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Οι νικητές πέτυχαν μάλιστα όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ άνοιξαν το σκορ μόλις στο 17ο δευτερόλεπτο (!!!) με κεφαλιά του Διακουμή, έπειτα από σέντρα του Τσώνη.
Στο 20' ο Μπίζος με σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Τσικλητήρα, που στο 30' έκανε το 3-0 με σουτ του Μικελάτου. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τσάτσος με σουτ στο 37'.
Η Αναγέννηση, που ήταν κακή στο πρώτο 45λεπτο, βελτιώθηκε κάπως στην επανάληψη και είχε την ευκαιρία να μειώσει με πέναλτι (το κέρδισε ο Ταμπάκης) στο 47'. Ο Στ. Χαρίτος όμως νικήθηκε από τον Μίντζηρα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τουρλομούσης με βοηθούς τους Κουτσαναστάση και Καυκά.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Χονδρογιάννης, Μπίζος, Γρ. Παπαγεωργίου (46' Χοτζάι), Ν. Παπαγεωργίου, Ανταλής, Δούνιας, Τσώνης, Μικελάτος, Τσάτσος (70' Κουτίβας), Διακουμής (80' Σίνος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Π. Χαρίτος, Τριανταφυλλάκης, Χάτζος, Παπαγεωργίου, Ράτσεβ, Κατσαράκης (60' Γυφτέας), Δουρούμης, Στ. Χαρίτος (60' Παπανικολόπουλος), Καρούμπας (70' Καρμπαλιώτης), Ταμπάκης.