Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2015 14:17

Ολυμπιακός: «Κωδικός Μπάγερν» για τον Σίλβα

Γράφτηκε από τον

Οι παίκτες του Ολυμπιακού (εκτός των διεθνών) επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα σε ρυθμούς προπονήσεων στου Ρέντη, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Μάρκο Σίλβα.

Με τη σημερινή προπόνηση ξεκινά και η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά για τα σημαντικά ματς που ακολουθούν, με κορυφαίο και πιο σπουδαίο αυτό απέναντι στην Μπάγερν για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν από τον αγώνα με τους Βαυαρούς, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Πλατανιά για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο γίνεται εύκολα αντιληπτό πως στο μεγάλο λιμάνι σκέφτονται τη μεγάλη αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Γερμανίας. Ο νεαρός κόουτς της ομάδας του Πειραιά θέλει να δει μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών τον βαθμό ετοιμότητας των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού, του Ιντέγε και του Ερνάνι, οι οποίοι είναι λίγες μέρες στην ομάδα του Πειραιά. Επίσης, ο 38χρονος κόουτς θέλει να τσεκάρει και τον Σεμπά, τον οποίο έχει χρησιμοποιήσει ως αλλαγή στα δύο ματς πρωταθλήματος, απέναντι σε Πανιώνιο και Λεβαδειακό. Αν ο Σίλβα διαπιστώσει πως Ερνάνι και Ιντέγε είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, δεν αποκλείεται να τους χρησιμοποιήσει εναντίον της Μπάγερν, με τον πρώτο μάλιστα να έχει πολλές πιθανότητες να είναι και στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος απέναντι στη γερμανική ομάδα. Ο Σίλβα πάντως θα μπορεί από μεθαύριο να δουλέψει καλύτερα στου Ρέντη, καθώς θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους διεθνείς παίκτες της ομάδας του.

«Ικανός να σκοράρει πολλά γκολ»

Με τα καλύτερα λόγια για την ικανότητα του Ιντέγε Μπράουν μέσα στην αντίπαλη περιοχή μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νιγηρίας Ολίσε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο sdna. «Ο Ιντέγε είναι ένας από τους παίκτες που θα παρακολουθήσω άμεσα. Βρίσκεται στα πλάνα μου και περιμένω να τον δω να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή του στην Ελλάδα θεωρώ πως θα αποδειχθεί καλή τόσο για τον ίδιο τον παίκτη όσο και για τον Ολυμπιακό. Φυσικά αυτό θα βοηθήσει και εμένα για να τον συμπεριλάβω στις κλήσεις μου» τόνισε ο Ολίσε και συνέχισε: «Είναι ένας γρήγορος επιθετικός. Είναι δυνατός μέσα στην περιοχή και έχει την ικανότητα να σκοράρει πολλά γκολ. Αυτό είναι κάτι που πιστεύω θα αποδείξει στον Ολυμπιακό, όπου θα έχει την ευκαιρία να παίξει και στο Champions League τη φετινή σεζόν».

Περιμένει τον Μπουχαλάκη

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» μετά το διήμερο ρεπό, με τον Σίλβα να έχει κανονικά στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του (πλην των διεθνών βεβαίως) περιμένοντας να δει και την κατάσταση του Μπουχαλάκη. Ο Ελληνας μέσος δίνει μάχη για να επιστρέψει γρήγορα και να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου για τα ματς που έρχονται.

«Ταιριάζει ο Σίλβα αλλά…»

Για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Πάολο Μασάντο σε πορτογαλικό περιοδικό, αναφερόμενος συν τοις άλλοις και στον Μάρκο Σίλβα, για τον οποίο τόνισε ότι ταιριάζει στην ομάδα, σημειώνοντας όμως και τις απαιτήσεις που υπάρχουν. «Ο Μάρκο Σίλβα είναι ένας προπονητής που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έδειξαν πόσο τον πιστεύουν, αφού περίμεναν αρκετό καιρό για να λυθεί το πρόβλημα που είχε με τη Σπόρτινγκ. Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Θα έλεγα ότι είναι υποχρεωμένος να το πάρει. Αν δεν τα καταφέρει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τον διώξουν. Είναι πολύ απαιτητικοί και γι' αυτό τον λόγο τον προσέλαβαν. Στην Ελλάδα μπορεί να υπάρχουν κριτικές ακόμα και στις νίκες, πολύ περισσότερο στις ήττες» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε πως περιμένει να έχει θερμή υποδοχή από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη και πως αν σκοράρει, δεν θα πανηγυρίσει.

Χαμός για Μπάγερν!

Τα εισιτήρια με την Μπάγερν θα βγουν σε κυκλοφορία σήμερα ή το αργότερο αύριο και ήδη η ζήτηση είναι τεράστια από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Με τα διαρκείας άλλωστε να έχουν ξεπεράσει τις 20.000, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τα εισιτήρια που θα βγουν από την ΠΑΕ για την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς θα είναι λίγα, και σίγουρα ελάχιστα για να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες που ήδη υπάρχουν στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού.

Πηγή: sentragoal.gr