Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015 08:39

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με Λεβάντε αντί για Ιωνικό την Κυριακή στο Στάδιο

Γράφτηκε από τον

Ενα ταξίδι θα κάνει τελικά το Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα, καθώς ματαιώθηκε το προγραμματισμένο για την Κυριακή φιλικό με τον Ιωνικό. Η "Μαύρη Θύελλα" θα παίξει το Σάββατο στην Κόρινθο με την ομώνυμη ομάδα και την επομένη, δεν θα μεταβεί στην Αθήνα, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, αλλά θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο τον Α.Ο. Λεβάντε.

Μια ομάδα που θα βρει στο δρόμο της και στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και στην οποία εργαζόταν πέρυσι ο νυν τεχνικός της Καλαμάτας Κώστας Κλάδης.Το εν λόγω τεστ θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. προκειμένου να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι στο ταξίδι της επιστροφής.
Το φιλικό στην Κόρινθο έχει οριστεί για τις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου.
Από εκεί και πέρα, αύριο η Μεσσηνιακή ομάδα θα μάθει τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της στο πρωτάθλημα, μιας και θα διεξαχθεί επιτέλους η κλήρωση. Η σέντρα θα διεξαχθεί πιθανότατα στις 27 Σεπτεμβρίου. Αν καθυστερήσει και άλλο, τότε θα δοθεί ένα ακόμα δυνατό φιλικό τεστ με αντίπαλο τη Ζάκυνθο (19 Σεπτεμβρίου).

Ολα ανοιχτά με Σωτηρόπουλο

Στο μεταγραφικό σκέλος, η Καλαμάτα θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον Σπύρο Σωτηρόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τα χρώματα της Δόξας Μανωλάδας. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός επρόκειτο μάλιστα να έρθει χθες στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να λάβει μέρος στην προπόνηση.  Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η μεταγραφή "χάλασε". Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και όλα είναι ανοιχτά.