Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015 13:06

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Θέλει νίκη με τον ισχυρό Πάμισο

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Θέλει νίκη με τον ισχυρό Πάμισο

Στη "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι νίκησε η Σπερχογεία την Ανδρούσα και συνεχίζει στα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα.

Ενα ματς όμως που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο, αφού σε τρεις μέρες ξεκινά ο μαραθώνιος της Α' τοπικής. Ως εκ τούτου, η Σπερχογεία κινείται από τη Δευτέρα σε ρυθμούς πρωταθλήματος και καλείται από την πρεμιέρα να κολυμπήσει στα… βαθιά.
Οι "ταύροι" θα υποδεχτούν την Κυριακή τον ισχυρό Πάμισο, ο οποίος είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και την άνοδο στη Γ' εθνική.
"Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε καλή ψυχολογία και θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς", λέει ο Ηλίας Μαστορέας για τη πρώτη δοκιμασία στην Α' τοπική. Ο τεχνικός της Σπερχογείας τονίζει ότι υπάρχει στην ομάδα του πολύ καλό κλίμα.
Αγωνιστικά, χθες υπήρχε ρεπό και σήμερα οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις.
Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Κουμούτσος, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Δωδέκατου. Ακόμα οι άνθρωποι της Σπερχογείας προσμένουν να εκδοθεί το δελτίο του Ντούζια ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Στα θετικά η επιστροφή του Ντέρτζια.