Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015 13:41

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χωρίς τέσσερις με Αρφαρά

Γράφτηκε από τον

Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας νίκησε την Κυριακή με 3-1 τον Α.Ο. Φαραί και πήρε την πρόκριση για τους "8" του κυπέλλου Μεσσηνίας, αλλά και ψυχολογική ώθηση για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής, που αρχίζει το Σαββατοκύριακο.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκινούν εντός έδρας τις υποχρεώσεις τους με αντίπαλο τον Αστέρα Αρφαρών, την Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα.
"Η πρόκριση μας ανεβάζει τη ψυχολογία και πιστεύω ότι παρά τις απουσίες, μπορούμε να ξεκινήσουμε με το δεξί", λέει ο Γιώργος Πολυμενέας για την πρεμιέρα.
Ο νεαρός τεχνικός έχει πάντως αρκετά ονόματα στο απουσιολόγιο, αφού ο Μαρούδας αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από το τελευταίο παιχνίδι, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Καρλαύτης, Γιάνναρης και Κούτρης. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Γ. Μπάλλας που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.
Παρά τις απουσίες, στον Ολυμπιακό υπάρχει πίστη για νικηφόρο ξεκίνημα.
Οσον αφορά το ματς κυπέλλου, ο Γ. Πολυμενέας είπε: "Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Θα πρέπει να πω ότι ο αγώνας ξέφυγε με κάποια δυνατά μαρκαρίσματα και ο διαιτητής θα έπρεπε να ήταν πιο αυστηρός".