Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015 17:32

Ξεκίνησε προπονήσεις το Καλό Νερό

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, ξεκίνησε  ο Παντριφυλιακός όμιλος Καλονερού στο γήπεδο της Ελαίας.

Με την έναρξη των προπονήσεων, έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας και του Δ.Σ. της ομάδας, αλλά και φίλων του συλλόγου,
Τον αγιασμό τέλεσε  ο εφημέριος του χωριού,  ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική παρουσία.
Θετική αγωνιστική κατάληξη ευχήθηκε και  ο πρόεδρος του σωματείου Διονύσιος Γαλάνης,  τονίζοντας ότι φέτος η ομάδα έχει υψηλούς στόχους ώστε να κατακτήσει την κορυφή καθώς στο βασικό ρόστερ προστέθηκαν νέα παιδιά καθώς και ότι όλοι είναι απαραίτητοι. Πρόσθεσε ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς ενώ μίλησε για ενεργή στήριξη του Δ.Σ. που θα είναι πάντα δίπλα στους παίκτες και τον προπονητή. Υπενθύμισε την θετική πορεία της ομάδας στα γήπεδα καταλήγοντας ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση. Ευχές ανταπέδωσε ο προπονητής Γιώργος Μητρόπουλος ο οποίος δεσμεύτηκε για υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο στα πλαίσια μιας σημαντικής αγωνιστικής περιόδου.
Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις, θα συνεχιστούν στο γήπεδο της Κυπαρισσίας μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και θα συμμετέχουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.  Τέλος το σωματείο σχεδιάζει φέτος και σειρά κοινωνικών δράσεων ενώ στις 19 Σεπτεμβρίου  θα γίνει στο καφενείο Μιχαλόπουλου στο Καλονερό η κλήρωση της μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς.