Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 11:16

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φιλικά για συμπεράσματα με Κόρινθο και Λεβάντε

Γράφτηκε από τον

Τους αντιπάλους της στην Γ' εθνική αλλά και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος έμαθε την Πέμπτη η "Μαύρη Θύελλα", η οποία πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για την σέντρα που θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου.


Μάλιστα η κλήρωση φέρνει τους «μελανόλευκους» να ξεκινούν με δύο εντός έδρας παιχνίδια το πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα με Δόξα Νέας Μανωλάδας και την 2η αγωνιστική με Ηρακλή Ψαχνών. Δίνεται έτσι η ευκαιρία στην ομάδα να συνδυάσει με νίκες την φετινή επιστροφή της στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και να μπει με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα.
Φυσικά το πλεονέκτημα που θα έχει ως γηπεδούχος δεν αρκεί για ένα καλό ξεκίνημα.
Πρόσφατο είναι άλλωστε το παράδειγμα της σεζόν 2013-2014 όταν η Καλαμάτα ξεκίνησε επίσης με δύο ματς στο γήπεδο της όμως γνώρισε ισάριθμες ήττες από Βάρδα και Κόρινθο…
Το ζητούμενο λοιπόν είναι να βρεθεί η ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην πρεμιέρα, κάτι που τονίζει και ο Κώστας Κλάδης, ο οποίος πάντως είναι ευχαριστημένος από την εξέλιξη της προετοιμασίας και την διάθεση των παικτών του.
Μιας και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα λοιπόν, σήμερα και αύριο ο Μεσσήνιος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά ματς. Σήμερα Σάββατο στις 5.30 μ.μ. η Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί από την Κόρινθο, η οποία πλέον αγωνίζεται στην Α' τοπική Κορινθίας με την φιλοδοξία να επιστρέψει στην Γ' εθνική.

Στις 4 μ.μ. στο Στάδιο με Λεβάντε

Αύριο Κυριακή η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο τον ΑΟ Λεβάντε. Πρόκειται για την ομάδα της Ζακύνθου στην οποία ήταν πέρυσι προπονητής ο Κώστας Κλάδης, η οποία θα είναι αντίπαλος της Καλαμάτας στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής.
Ο Κλάδης λοιπόν αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του στα δύο φιλικά και να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.