Κυριακή, 13 Σεπτέμβριος 2015 20:40

Εύκολα ο Παναιτωλικός 1-0 τον Πανθρακικό

Γράφτηκε από τον

Πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0, ο Παναιτωλικός, μετά το «διπλό» στην Τρίπολη, πανηγύρισε την Κυριακή (13/9) τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα σε βάρος του Πανθρακικού στο Αγρίνιο.

 

 

Πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι… νέοι Μαρκόφσκι και Ουάρντα, με τον πρώτο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ - που αποδείχθηκε και «χρυσό» - με τη φανέλα της νέας του ομάδας και τον Αιγύπτιο να ξεσηκώνει το γήπεδο με τις «μαγικές» ενέργειές του.

 

Οι Αγρινιώτες είχαν την κατοχή και θα μπορούσαν να έχουν φτάσει στη νίκη με λιγότερο άγχος, απέναντι σε έναν Πανθρακικό που έμοιαζε πελαγωμένος.

 

Η ομάδα της Κομοτηνής δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματά της και ουσιαστικά απείλησε μόνο σε ένα μικρό διάστημα του πρώτου 20λέπτου, όταν είχε και δοκάρι και παρέμεινε χωρίς νίκη, βαθμό, αλλά και γκολ έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

 

Διαιτητής ήταν ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), με βοηθούς τους Στυλιανό Τσολάκη (Αθηνών) και Παναγιώτη Μεσσήνη (Αχαΐας), ενώ τέταρτος ήταν ο Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Κίτρινες: 15’ Κουτρουμάνος, 58΄Μπεχαράνο, 72’ Μάκος - 56’ Σερφά, 63’ Χρήστου, 65’ Μεχία

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Παπάζογλου, Κούσας, Μάκος, Μπεχαράνο, Ουάρντα (84’ Ρουσκουγιέδα), Κάπελ (90’+2 Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο (60’ Βιγιαφάνες), Μαρκόφσκι.

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Χρήστου (84’ Ζδράβος-Ρίζος), Σερφά, Ποτουρίδης, Σέτι, Μεχία, Χαβίτο, Χασομέρης, Ροτζέριο (58’ Μαρκόπουλος), Νικόλτσης.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR