Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2013 19:17

Παράγοντας του Απόλλωνα πούλησε το δελτίο μου, λέει ο Παναγιώτης Παπαδέας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η διοίκηση του Πανθουριακού ανακοίνωσε χθές την απόκτηση του Παναγιώτη Παπαδέα από τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο ίδιος ο παίκτης ωστόσο διαψεύδει την συμφωνία με τον Πανθουριακό και τονίζει χαρακτηριστικά πως παράγοντας του Απόλλωνα τον "πούλησε" εν αγνοία του για 3.500 ευρώ. Η ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή αναφέρει:


«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα από δημοσιεύματα  του τοπικού τύπου πως πλέον για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά λογίζομαι ως παίχτης της Θούριας .
Θέλω κατηγορηματικά να τονίσω πως ουδέποτε υπέγραψα, συμφώνησα ή έδωσα την συγκατάθεση μου για την ολοκλήρωση αυτής της μετεγγραφής καθώς για την νέα χρονιά τα θέλω και οι στόχοι μου δεν συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας της Θούριας  και ως εκ τούτου πρωταρχικός μου στόχος είναι να παραμείνω στην Καλαμάτα και να παίξω ποδόσφαιρο σε μια ομάδα της επιλογής μου.
Σέβομαι απεριόριστα την διοίκηση και τον κόσμο της Θούριας όμως καθώς φαίνεται τόσο εγώ όσο και η ομάδα της Θούριας πέσαμε θύματα μια κακόγουστης πλάνης από διοικητικό παράγοντα του Απόλλωνα Καλαμάτας ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητα του και "πούλησε" το δελτίο μου εν αγνοία μου και δεσμευόμενος για εμένα στην ομάδα της Θούριας.
Πλέον οι επιλογές που μου δίνονται από τον παράγοντα του Απόλλωνα είναι είτε να κρεμάσω το δελτίο μου και να "φυλακίσω" τα όνειρα μου και την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο είτε ως ένα κομμάτι κρέας να παίξω οπού εκείνος με προστάζει.
Παράλληλα όπως τόνισε και σε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον εκπρόσωπο της διοίκησης της Θούριας εγώ δεν προτίθεμαι να υπογράψω κανένα συμβόλαιο με την ομάδα και εάν αυτό κατατεθεί στην ΕΠΣ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ τον λόγω θα έχει η δικαιοσύνη αφού θα ύπαρξη σίγουρα πλαστογραφία της υπογραφής μου.
Τα ερωτήματα είναι πολλά, πως κάποιος αποφασίζει για το μέλλον και την ζωή μου χωρίς την συγκατάθεση μου,
Πως κάποιος τιμά την ποδοσφαιρική μου προσφορά στα 3,500 ευρώ και ζητά τα χρήματα αυτά από μένα για να με "απελευθέρωση".
Πως ποδοσφαιρική παράγοντες ανταλλάσσουν δελτία τα οποία δεν έχουν την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και πολλά αλλά ερωτήματα τα οποία με βασανίζουν και δεν με αφήνουν όχι μονό να χαρώ το ποδόσφαιρο αλλά έχουν αναστατώσει τις τελευταίες μέρες την καθημερινότητα μου.
Ζητώ την προστασίας της Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας του προέδρου της κ Αριστείδη Σταθόπουλου και όλης της υγιούς ποδοσφαιρικής κοινωνίας του τόπου μας καθώς δεν μπορεί εν έτη 2013 οι ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίζονται ως σύγχρονοι σκλάβοι.
Με εκτίμηση Παναγιώτης Παπαδέας».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ