Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015 12:45

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-7: Επίδειξη δύναμης από τους νησιώτες

Γράφτηκε από τον

Τη νίκη της πρεμιέρας στην Α' τοπική και ίσως και της σεζόν, όσον αφορά την έκταση του σκορ, πέτυχε ο Πάμισος στη Σπερχογεία.

Οι Νησιώτες συνέτριψαν με 7-0 την ομώνυμη ομάδα και έστειλαν ηχηρό μήνυμα ότι είναι αποφασισμένοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Γιάννης Χελάς, που είχε γενέθλια το Σάββατο, κέρασε… τρία γκολ, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Σαραντόπουλος, Φιλόπουλος, Τουρλίδας και Κουρούπης. Ο Πάμισος καθάρισε το ματς με συνοπτικές διαδικασίες, μιας και μέχρι το 23' πανηγύρισε τέσσερις φορές ενώ είχε και χαμένο πέναλτι!
Η Σπερχογεία πλήρωσε σε αυτό το διάστημα όλα τα σοβαρά αμυντικά λάθη, αλλά και τις απουσίες. Για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Γεωργαντάς, Ντούζια, Κουμούτσος, Καραματσούκης, ενώ ο γκολκίπερ Τσούλος ήταν άρρωστος και στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Π. Γιακουμή.
Επιπλέον τα πόδια των παικτών του Παμίσου είχαν φτερά από τα γρήγορα γκολ, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που ψυχολογικά δεν μπορούσαν να… επιστρέψουν στο ματς και το υπόλοιπο διάστημα είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα.  Ο Σώκαλης με τρεις εκτελέσεις φάουλ προσπάθησε για ένα γκολ που θα τόνωνε το ηθικό, όμως δύο φορές ο Κωνσταντακόπουλος και μία το δοκάρι, του στέρησαν το γκολ. Να σημειωθεί πάντως ότι στο 0-2 ο Κουλόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ α τετ και στην επόμενη φάση, ο Πάμισος πέτυχε το 0-3 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Μια ονειρεμένη πρεμιέρα για τον Πάμισο και.. εφιαλτική για τη Σπερχογεία, η οποία πριν καταλάβει ότι ξεκίνησε το ματς, κυνηγούσε το σκορ.
Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Κορομηλάς σέντραρε, ο Τσούλος δεν βγήκε και ο Χελάς με κεφαλιά στο β' δοκάρι έκανε εύκολα το 0-1.
Στο 6' ο Μπλάνας έδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Σαραντόπουλου από τον Β.Ν. Κουρέα, που βρήκε πάντως μπάλα. Ο Τσούλος όμως έπεσε σωστά και μπλόκαρε το πέναλτι του Σαραντόπουλου.  Ο τελευταίος πήρε ρεβάνς στο 13', όταν απέφυγε από αριστερά τον γκολκίπερ της Σπερχογείας και σε κενή εστία έκανε το 0-2.
Στο 18' ο Κουλόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στον Κωνσταντακόπουλο και στο 19' έγινε το 0-3 με όμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Φιλόπουλου, ύστερα από σέντρα του Τσουλάκου.
Στο 23' ο Τουρλίδας με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι έκανε το 0-4.
Στο 28' ο Σώκαλης εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Κωνσταντακόπουλος απέκρουσε και έπραξε ξανά το ίδιο στο 29' σε φάουλ του Σώκαλη. Στο 33' ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μ' ένα ακόμα καλοχτυπημένο φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Στο 55' ο Τσουλάκος έκλεψε την μπάλα και έβγαλε μόνο με τον Π. Γιακουμή, τον Χελά, ο οποίος δεν λάθεψε και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5.
Στο 82' ο Κουρούπης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ πέτυχε το 0-6.
Στο 85' ο Κορομηλάς έφυγε στην αντεπίθεση και φάτσα με το γκολ, προτίμησε να το σιγουρέψει πασάροντας στον αφύλαχτο Χελά, που απλά την έσπρωξε στα δίχτυα για το τελικό 0-7.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας με βοηθούς τους Ζαρακοβίτη και Αντωνόπουλο.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος (46' Π. Γιακουμής), Β. Δ. Κουρέας, Δημητρίου, Β.Ν. Κουρέας (60' Καραχάλιος), Σωτηράκος, Ζουμπόπουλος, Παπανικολόπουλος, Χριστόπουλος (62' Ι. Γιακουμής), Κουλόπουλος, Σώκαλης, Δικαίος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Τζανετέας, Κορομηλάς, Φιλόπουλος, Μπερερής, Μωράκης, Τσουλάκος (60' Κουρούπης), Τρίψας, Τουρλίδας (75' Κατσιβαρδέας), Σαραντόπουλος (68' Α. Γεωργιόπουλος), Χελάς.