Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015 13:13

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-2: Διπλό στο φινάλε με γκολάρα Μικελάτου

Γράφτηκε από τον

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής ο Τσικλητήρας Πύλου, που επικράτησε το Σάββατο στο γήπεδο του Πύργου με 2-1 του Μιλτιάδη.


Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι με τους παίκτες των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση των τριών πόντων.
Ο Μιλτιάδης με την εικόνα που παρουσίασε, δικαιούνταν την ισοπαλία, δείχνοντας ότι θα είναι σκληρό καρύδι και θα διεκδικεί σε κάθε ματς το καλύτερο αποτέλεσμα.
Από την άλλη ο Τσικλητήρας κατάφερε σε μια δύσκολη έδρα να επικρατήσει και να ξεκινήσει με το δεξί τους αγώνες του στο φετινό μαραθώνιο της Α' τοπικής. Οι παίκτες του αξιοποίησαν δύο από τις φάσεις που δημιούργησαν στη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν στη νίκη.
Στο δεύτερο 45λεπτο μπήκαν και τα τρία γκολ με τα οποία κρίθηκε η αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στο 63' ο Τσάτσος μετά από ωραία ενέργεια από τα πλάγια και αφού πέρασε δύο παίκτες, έκανε τη σέντρα και ο Ν. Παπαγεωργίου με σουτ έστειλε αρχικά την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1. Στο 76' 1-1 μετά από φάουλ του Γεωργιόπουλου, ο Αναστασόπουλος που κινήθηκε στο β' δοκάρι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 87' ο Μικελάτος με πλάτη στην εστία απέφυγε δύο παίκτες και μετά με σουτ στο "Γ" πέτυχε το 1-2.
Οι δύο ομάδες είχαν και άλλες ευκαιρίες για να βάλουν γκολ στη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο η πρώτη μετά το 1-0, με τον Σωτηρόπουλο, ο οποίος σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Μίντζηρας κατάφερε να αποκρούσει. Η δεύτερη μετά το 1-1, όταν ο Γεωργιόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μίντζηρα και λίγο πριν πλασάρει πρόλαβε ο Ανταλής και έδιωξε.
Οι φιλοξενούμενοι με τους Τσάτσο, Νάτση (ισάριθμα φάουλ), Τσώνη (σε τετ-α-τετ), Χοτζάι (σουτ πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί) και πάλι με το Νάτση (κοντινό σουτ άουτ)
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Ψηλοπαναγιώτης, Γεωργαντάς, Ταβουλαρέας.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Μπάλλας, Ανδρώνης, Ζώτος, Γαλάνης, Γεωργιόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπαρτσελό, Καρδάσης (60' Σωτηρόπουλος), Μεμά (60' Σταθόπουλος).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Χονδρογιάννης, Ανταλής, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου (46' Χοτζάϊ), Κουτίβας, Δούνιας (30' λ.τρ. Τσώνης), Νάτσης, Μικελάτος, Τσάτσος, Διακουμής (75' Μπίζος).