Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015 13:22

Συμφώνησε με Μπράουν ο Αρκαδικός

Γράφτηκε από τον

Ο Αρκαδικός έκλεισε ακόμη ένα κενό στο ρόστερ του, ερχόμενος σε συμφωνία με τον Τοντ Μπράουν. Ποιος είναι ο 28χρονος γκαρντ, που πέρσι αγωνίστηκε στην Μπουντεσλίγκα. Εβδομάδα αφίξεων στην Τρίπολη.


Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αρκαδικού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αφού οι νεοφώτιστοι έκλεισαν ακόμη έναν παίκτη. Περιφερειακός κι αυτός, όπως οι περισσότεροι που απέκτησαν το φετινό καλοκαίρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ήρθε σε συμφωνία με τον Τοντ Μπράουν για συμβόλαιο ενός έτους, που θα τον κρατήσει στην Τρίπολη ως το επόμενο καλοκαίρι.
Ο 28χρονος γκαρντ αγωνίστηκε πέρσι στην Μπουντεσλίγκα με τα χρώματα της Χάγκεν, έχοντας 12 πόντους και 3.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Είναι απόφοιτος του Wright State, ενώ με ύψος 1μ96 αγωνίζεται τόσο ως "2" όσο και ως "3".
Μέσα σε όλα, έναν ακόμη παίκτη θα έχει στη διάθεσή του μέσα στην εβδομάδα ο Γιάννης Καστρίτης. Ο νεαρός προπονητής υπολογίζει κανονικά πλέον Μάτι Νουουτίνεν, ο οποίος αναμένεται να είναι στην Τρίπολη το Σάββατο.
Πηγή: sport24.gr