Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2013 19:27

Ολοι οι παίκτες θέλουν να μείνουν στην Καλαμάτα, μετά την συνέλευση όμως οι τελικές επαφές με την διοίκηση

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ότι καθυστερούν οι μεταγραφικές κινήσεις της Καλαμάτας είναι κάτι που έχει εξήγηση καθώς οι διοικούντες δεν θέλουν βιαστούν προκείμενου να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.
Άλλωστε η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει καν επίσημα…
Οι ανανεώσεις των παικτών της περσινής ομάδας όμως είναι ένα διαφορετικό θέμα, το οποίο σίγουρα θα έπρεπε να βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο.
Με εξαίρεση τον Βασίλη Σκαρλάτο, δεν έχει ανανεώσει επίσημα κάποιος άλλος παίκτης, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν έχουν γίνει επαφές με την διοίκηση.
Σε τηλεφωνικές κυρίως επικοινωνίες που έχουν γίνει, οι περισσότεροι παίκτες της "Μαύρης Θύελλας" - και όλοι του βασικού κορμού - έχουν εκφράσει την διάθεση να παραμείνουν στην μεγάλη ομάδα του νομού και την νέα χρονιά.
Μένει λοιπόν να καθίσουν στο τραπέζι και να τα βρουν στο οικονομικό με την διοίκηση ώστε να έχουμε και επίσημα ανανεώσεις.
Αυτό όμως είναι κάτι που θα γίνει μετά την γενική συνέλευση της Κυριακής…

Η συνέλευση
της Κυριακής

Να θυμίσουμε πως το ραντεβού έχει οριστεί στις 11 το πρωί στην αίθουσα «Αλ. Κουμουνδούρος» στην Νομαρχία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, αν δεν υπάρξει απαρτία η συνέλευση θα γίνει την επόμενη Κυριακή, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
Δικαίωμα συμμετοχής στην συνέλευση θα έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει. Να σημειωθεί επίσης ότι η ετήσια συνδρομή είναι 60 ευρώ.
Επίσης, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ομάδας, όσα μέλη του σωματείου επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους έναντι του θα μπορούν να το κάνουν μέχρι την ημέρα της συνέλευσης μετά από επικοινωνία σε ώρες γραφείου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Λουκά Χρήστο ή τον πρόεδρο ΓιώργοΣ Ράλλη καθώς επίσης και μισή ώρα πριν την έναρξη της συνέλευσης…
Ν.Τσ.