Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015 08:48

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τέλος ο Ευτύχης Τασσιόπουλος - Φιλικό το Σάββατο με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν για την Καλαμάτα αποτελεί ο Ευτύχης Τασσιόπουλος. Ο Καλαματιανός γυμναστής ειδοποιήθηκε από τους «μελανόλευκους» ότι θα λυθεί η συνεργασία τους και πλέον η Καλαμάτα ψάχνει για άλλο γυμναστή.


Ο λόγος του διαζυγίου είναι ότι Κλάδης και Τασσιόπουλος είχαν αρκετές διαφωνίες στο διάστημα της συνεργασίας τους και δεν είχαν την συνεννόηση που θα ήθελε ο τεχνικός της ομάδας…
Ετσι με εισήγηση του προπονητή της ομάδας, ο επί σειρά ετών γυμναστής της ομάδας αποτελεί παρελθόν.
Από εκεί και πέρα, το επόμενο και πιθανότατα τελευταία φιλικό της Καλαμάτας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα δοθεί το προσεχές Σάββατο στην Τρίπολη, απέναντι στον Παναρκαδικό, τον οποίο η Καλαμάτα θα βρει στο δρόμο της και στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Ο Κλάδης πάντως δεν βλέπει το ματς ως πρόβα πρωταθλήματος. Αντίθετα προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

«Να είμαστε πιο
αποτελεσματικοί»

Δύο φιλικά ματς έδωσε το Σαββατοκύριακο η "Μαύρη Θύελλα", με απολογισμό μια ήττα και μια νίκη. Το Σάββατο οι Μεσσήνιοι φιλοξενήθηκαν από την Κόρινθο και έχασαν με 1-0 σε ένα κακό ματς με πολλά νεύρα και λίγη μπάλα, όπου οι Μεσσήνιοι αγωνίστηκαν χωρίς αρκετούς βασικούς.
Τα σκληρά μαρκαρίσματα και η ένταση στο γήπεδο έκαναν τον Κλάδη να σκεφτεί να διακόψει το φιλικό, ωστόσο τελικά η Καλαμάτα έμεινε στο γήπεδο μέχρι το '90, σε ένα ματς όπου η ομάδα δεν έδειξε πολλά πράγματα.
Την Κυριακή η Καλαμάτα έδωσε το πρώτο της φιλικό απέναντι σε ομάδα Γ' εθνικής. Υποδέχθηκε τον ΑΟ Λεβάντε και νίκησε με 2-1, με σκόρερ τους Κωνσταντινίδη και Αθανασόπουλο, σε ένα ματς όπου δεν εντυπωσίασε, ωστόσο παρουσιάστηκε αρκετά πιο δυνατή από την αντίπαλο της.
Ο Κλάδης σχολίασε την εικόνα της ομάδας του στα δύο αυτά ματς: «Δεν μπορώ να κάνω κριτική για το πρώτο ματς στην Κόρινθο καθώς ουσιαστικά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Απέναντι στον ΑΟ Λεβάντε είχαμε καλή παρουσία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε κυκλοφορία, πίεση και ευκαιρίες», τόνισε ο Μεσσήνιος τεχνικός.
Τι τον προβληματίζει εν όψει πρωταθλήματος; Ο Κλάδης θέλει καλύτερη αποτελεσματικότητα: «Πρέπει να αξιοποιούμε καλύτερα της ευκαιρίες μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί", τόνισε χαρακτηριστικά.