Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 14:50

Mόνο νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν για τον Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον
Mόνο νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν για τον Πανθουριακό

Ιδανικά έχει ξεκινήσει η σεζόν για τον Πανθουριακό, καθώς στο κύπελλο νίκησε κατά σειρά Ολυμπιακό Ανάληψης (4-0) και Αστέρα Αρφαρών (1-4), ενώ στην πρεμιέρα της Α' τοπικής όπου επέστρεψε μετά από χρόνια, επικράτησε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ με 2-0 του Τέλλου Αγρα.

Αν και νεοφώτιστος, ο Πανθουριακός δείχνει ότι θα είναι από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος και παράλληλα θα ψάξει τη διάκριση και στο κύπελλο, όπου στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει το Δώριο.
Ο Γιώργος Αργυρόπουλος, που συνεχίζει στον πάγκο, δηλώνει ότι: "Η νίκη στην πρεμιέρα μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Δουλεύουμε σκληρά, κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε αξιόλογο αντίπαλο. Μας δυσκόλεψε αρκετά, κυρίως στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο με τις εσωτερικές αλλαγές που έγινε, διορθώσαμε κάποια πράγματα. Είχαμε πιο ασφυκτικό πρέσινγκ και πετύχαμε δύο γκολ, ένα δοκάρι και είχαμε και άλλες ευκαιρίες".
Το επόμενο επίσημο ματς για τον Πανθουριακό είναι στις 23 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας, όπου θα είναι διαθέσιμος και ο Βιδάκης. 
Η προετοιμασία ξεκίνησε από τη Δευτέρα, ενώ το Σάββατο στις 5 το απόγευμα θα δοθεί φιλικό τεστ με την Ανδρούσα στον Κορδία.